Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vásároltok a babátoknak a...

Vásároltok a babátoknak a teszveszen, vaterán?

Figyelt kérdés
Sok ruhát vesztek ott vagy csak 1-2 darabot? Csalódtatok már az áruban vagy az eladóban?
2011. márc. 9. 16:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A férjem regisztrált, néha elad vagy vesz. Én is nézegettem már, de még soha nem mertem venni semmit.
2011. márc. 9. 20:41
 12/13 anonim ***** válasza:

A lányom most 1 éves. Szinte mindene a teszveszről van, rengeteg dolgot vettem már. Nem csak ruhákat, hanem légzésfigyelőt, pelenkázót, kiskádat, babakocsit, stb. Mindet kifogástalan állapotban. Meg lehet tanulni kiszűrni az olyan eladókat akikben kevésbé lehet bízni. Én egyszer elcsábultam, éreztem, hogy nem lenne szabad attól az eladótól vásárolnom, és rá is faragtam, csupa ócska dolgot küldött, nem is azokat amik a képen voltak. Némi huzavona után visszautalta a teljes összeget. Jó tanulópénz volt.

Ettől függetlenül, én jó dolognak tartom az internetes adás-vételt, mert nincs lehetőségem és időm örökké a boltokat járni, nem beszélve arról, hogy töredékébe kerülnek így a ruhák. Persze ebben az is benne van, hogy olcsón lehet csak eladni, de legalább nem foglalja a szekrényben a helyet. A felesleges dolgainkat eladom. Én folyamatosan cserélem a ruhákat, a kicsit eladom és a pénzből nagyobbat veszek:) Jó hobby!:)

Ja, nincs kinek őrizgetnem a holmikat, késői baba a nagyok után, így már nem fogja senki örökölni és a rokonságban sincs már senki babatervező korban.

2011. márc. 9. 22:13
 13/13 anonim ***** válasza:

Szinte csak itt veszek a fiamnak ruhákat,még nem csalódtam eddig,pedig már sok vásárláson vagyok túl:-),eladni is itt szoktam elég hamar és jó vásárlókat fogtam ki eddig.Mi is csak kapni szoktunk újat,én még nem nagyon vettem boltban.Most is várok ruhákat(a posta miatt a ruhacsomag éri meg a legjobban),most is 20db ruhát(nadrág,póló,pulcsi,kabát,melegítő) vettem 3000ft-ért a kisfiamnak ovikezdésre:-)

Üdv és jó "vadászatot" mindenkinek:D

2011. márc. 10. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!