Milyen gyakran vásároltok a tesz-veszen, vaterán babaruhát? A postás nem néz rátok csunyána sok csomag miatt?
Juj, na ez nálunk is így volt!!!! Pont ugyanez, 4.en laktunk, lift nem volt, nézett is csúnyán és be is szólt.
Én pedig udvariasan tájékoztattam, hogy nem engedhetem meg magamnak hogy a bababoltban vásároljak több ezrekért, és ha tud vmi olcsóbb megoldást mint a teszvesz vagy vatera akkor szóljon kiváncsian várom.
Na nem mondott semmit erre...
Basszus oké hogy nehéz munka meg minden tiszteletem a postásoké hogy csinálják a dolgukat de EZ is a munkájuk része!! Én se mondom a munkám fárasztó, kellemetlen részére, hogy óó hát oldja már meg az illető maga.!!
Volt egy másik postás aki meg sose hozta fel a kicsi csomagokat se, vagy megpróbálta beerőltetni lent a postaládába vagy be se adta, őt meg bejelentettük a Postán. Lecserélték egy másikra.
Szerintem is ez a dolga, semmi köze hozzá hányszor kapsz csomagot. Én a helyedben (bár elég birkatermészet vagyok) ha tovább kukacoskodna vagy beszólna, netalán nem vinné fela csomagot tuti elmennék a postára reklamálni. Akárhanyadikon laksz, akárhány csomagot kapsz, még ha kevés is a fizujuk akkor is ez a dolga és kész!
Nekem is furcsán nézett a postás, a végén megkérdezte, hogy miért kapok ennyi csomagot, de nálunk nem volt rosszindulat, mert családi házban lakunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!