Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Van egy 9 hós. és egy 26 hós fiam. Van egy kistermetű kutyánk is 7 éve.

A kutya már 2.-jára harapta meg a nagyobbik fiamat, szerencsére nem lett semmi baja csak karcolás, de a picire is sokat morog ha az közelébe megy.

Én már sokszor megakartam szabadulni tőle, de a férjem szereti nagyon és nem engedi elajándékozni. Bérházban lakunk!

Igaz annak idején én vettem a kutyát de mára a gyerekek fontosabbak.

A férjem ennek ellenére sem adja oda senkinek!

Most mit csináljak, én félek, hogy esetleg nagyobb baj lesz később :(

2012. aug. 25. 15:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
28%
10-es. Semmi perc alatt kidobnám a férjem, ha veszélyeztetné a gyerekemet. Egy anyának a gyereke a legfontosabb. Ezt vagy elfogadják a pasik vagy nem. 8-as voltam.
2012. aug. 26. 11:09
 12/20 anonim ***** válasza:
43%

#11 -nézd kérlek, ízlések és pofonok... én anyámat dobtam ki (nem "ha volna", hanem valójában), és igen, a listáján vastagon ott virít egy gyerekkoromban elaltattatott kutya is... apám sajnos anno nem tette meg, hát én megtettem.

De mondom, a vélemény szabad, ellenberger a tanácsod akutan életveszélyes... kb az "és akkor nyúlj be a konnektorba, hátha nem üt agyon" kategória... én tényleg szeretem a páromat, de ha azt tenné, amit a 8-asban tanácsoltál a közös kutyánkkal (van, kaukázusi-német juhász keverék), nem valószínű, hogy szüksége lenne még vacsorára...

2012. aug. 26. 15:04
 13/20 anonim ***** válasza:
0%

Mindenki maga dönti el, hogy mi a legfontosabb az életében. Nekem egy kutya nem előrébb való, mint a saját gyerekem. Ha a férjem nem akarná elvinni máshova a kutyát, akkor mehet mindkettő otthonról. Ennyi.

De szerencsére nekem nem ilyen fafejű a férjem. Remélem sikerül idejében megoldani a kérdezőnek ezt a helyzetet.

2012. aug. 26. 17:07
 14/20 anonim ***** válasza:
53%

Felelősséget vállalt a kutyáért, igen. Tudod mit, Neked sem lesz soha garanciád arra, hogy a párod nem dob ki, ha veszélyezteted a gyerekeit.

Egy anyának a gyerekei a legfontosabbak. Állati sablonos, de igaz: az életét adná egy anya a gyerekeiért.

2012. aug. 26. 18:08
 15/20 anonim ***** válasza:
10.nek szólt az előző.
2012. aug. 26. 18:11
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
Nekem eszembe nem jut (férjemnek sem), hogy állatot tartsunk a gyerek mellett.
2012. aug. 26. 19:28
 17/20 anonim ***** válasza:

#13 - " Ha a férjem nem akarná elvinni máshova a kutyát, akkor mehet mindkettő otthonról." - azért szólnék, az hogy ki megy és honnan, az a tulajdoni viszonyokon múlik...

Egyéként meg maradnék azon a nézőponton, hogy ez egy komoly probléma, amit szakemberrel - állatorvos, kutyakiképző - kell megvitatni, és nem a baba-mama klubbal...

2012. aug. 26. 19:50
 18/20 anonim válasza:

Ezen már kár veszekedni ami megtörtént azon már nem lehet változtatni. Nagy felelőtlenséget tettél hogy a 7 év alatt sem kértél szakember segítségét hiszen a kutya nem hiphop lett agresszív. De ezen már nincs értelme rágódni.

Én mindenképp elmennék a kutyával egy jó hírű kutyaiskolába (tükörmódszeres sulit ajánlok), ha te nem vagy hajlandó elmenni a kutyával akkor küld el a férjed vele, de mindenképp járjon el az egész család időnként a kutyaiskolába hogy mindenki megtanuljon rendesen bánni a kutyával.

2012. aug. 27. 11:05
 19/20 anonim válasza:

Igen a gyerek a legfontosabb de a kutyáim is vannak olyan fontosak mint ők, mindannyiukért felelősséget vállaltam és ezért nem lehet csak úgy lepasszolni őket ha valami nem tetszik. Ha a gyereked verne téged őt is lepasszolnád? Nem akkor szakember segítségét kérnéd, ezért kérlek ne a kutyát büntesd mert te rosszul nevelted. Vidd kutyaiskolába!

Előző voltam.

2012. aug. 27. 11:09
 20/20 anonim ***** válasza:
Foglalkozz többet a kutyáddal! Gondolom rendesen elhanyagoltad, mióta megvannak a gyerekek. Most felesleges itt tagadnod, ne is tedd, hanem inkább kérd számon saját magad. Hidd el tudom, előfordul ez, sajnos én is majdnem beleestem ebbe a hibába, bár az én drága kutyusom még soha nem morgott a gyerekekre. Nehéz 2 kicsi meellett a kutyával is ugyanúgy foglalkozni, de tegyél meg mindent. Nekem is 2 gyerekem van: 1, és 4 évesek, és egy 6 éves labradorom.
2012. aug. 27. 16:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!