3-as fiúikrek, Bartal Beke Bogdán vagy Kartal Kolos Keve vagy Zalán Zimány Zétény? Aki azt akarja írni hogy egyik se az ne írjon legyen szíves.
Teljesen mindegy, hogy mi a nevük, mikor "pörölni" kell velük. Nekem is három fiam van- nem ikrek- de midnen nevet mondok, mikor nagy szidalmazásban vagyok.... sőt még tesóm fia nevét és unokatsómét is keverni szoktam.... De nem csak szidalmazásokkor.... bármikor máskor is. Szóval emiatt ugyan nem kell más-más nevet adni nekik.
Mármint ha egyforma kezdőbetűset szeretne adni- akkor legyen csak úgy.
Nekem mind a három verzióban van egy, ami nem tetszik, ezek a Beke, Keve, Zalán... A másik kettő nevek tetszenek.
Ismerősünknek mot lett egy Kevéje- és olyan fucsa, anyukám pl mindig Kevinnek mondja- ami ugyanolyan béna nekem, mint a Keve.
De persze nincs olyan név, ami mindenkinek tetszik- ugyhogy ez a ti szívetek joga, hogy melyik hármast adjátok a fiuknak.
én a Zétény-Zimány-Zoltára szavazok!!! :))
Jó egészséget nektek és sok sikert a fiukhoz- a szüléshez!
Örülj neki, hogy minél tovább bentvannak- és mindenképp írj ha meglesznek- mekkorák lettek, mi van veletek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!