3-as fiúikrek, Bartal Beke Bogdán vagy Kartal Kolos Keve vagy Zalán Zimány Zétény? Aki azt akarja írni hogy egyik se az ne írjon legyen szíves.
Nekem a K betűs variáns tetszik a legjobban.
Zimány ne legyen.
Nekem is hármsikreim vannak :-)))
Legjobban a Kartal - Kolos - Keve hármas tetszik. K betűs név, ami nekem még tetszik és szerintem hasonló stílusú: Kadosa ill. Kenese.
A másik trió ötlet közül a Z-sek nem igazán jönnek be, Zalán nagyon gyakori név lett, Zétény is egyre több van. Zimány nagyon vezetékneves hangzású nekem.
A B betűsek közül a Bogdán nagyon tetszik, de a Beke nem igazán. Bese esetleg?? Bartal nem rossz.
A Z-sek, de tényleg a Zimány Linda jut eszembe.
Beke helyett esetleg Bátor vagy Botond?
Akkor nálam a K-sok nyertek :-)
A Bátor nem rossz, a Botondot nagyon nem szeretem, csak kövér kisfiúkat ismertem ilyen névvel...:(
A Kadosa nekem nagy kedvenc de apának nem tetszik..
Z betűs más magyar nevet nem tudok. Ezért lett a Zalán Zétény mellé a Zimány. Tudom hogy gyakoribbak ezek. De valahogy mindenképp egyforma betűseket szeretnénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!