3-as fiúikrek, Bartal Beke Bogdán vagy Kartal Kolos Keve vagy Zalán Zimány Zétény? Aki azt akarja írni hogy egyik se az ne írjon legyen szíves.
írd majd meg, ha megszülettek, és azt is mi lett a nevük!!!
Gratula a bébikhez!!!
Z-re szavaztam én is!
B betűsek közül a Bogdán mifelénk a kisebbség igen gyakori vezetékneve. A Bartal és a Beke tetszik, mellé lehetne pl Bende, Baján, Bercel.
K betűsek mind szépek.
Z is nagyon tetszik, csak a Zimány kicsit furcsa. A Zolta nekem is nagy kedvencem, az jó lenne helyette.
húha, én nem adnék 3as ikreknek uazzal a kezdőbetűvel neveket :) mindig szegény nagymamám jut eszembe ilyenkor, felsorolta az összes unokája nevét mire rá tudott bökni arra akit le akart szidni :)
gondolj bele, biztos hasonlítani fognak egymásra, mindegyik fiú lesz, nem lesz egyszerű kiabálni a nevüket ha rosszalkodnak :D
mondjuk apósom meg mai napig Gézázik ha nem akad a szájára a gyereke neve :D
Bertalan, Keve, Zétény neveket adnám neki, de nem ez kérdezted, bocs az offért :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!