Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, ha Dzsudzsák Balázs Debrecenben focizna a mai napig egy NB1-es átlagfizetéssel, akkor is kellene Zimány Lindának?
Figyelt kérdés
2012. jún. 8. 09:03
2/15 anonim válasza:
Persze.. XD
Zsák a foltját megtalálta, nem tudom melyik debilebb a kettő közül.
23/N
3/15 anonim válasza:
Azért az átlag NB1es fizetés se kevés pénz, sőt! Szeretnék én negyed annyit keresni.
5/15 anonim válasza:
Szerintem kizárt:D Bár nem tudom,azért Zimány L. nem volt csóró sose!
6/15 A kérdező kommentje:
09:08
Hamar elfogyna az a pénz egy ilyen nő mellett!
Ezt keményen lízingelni kell!!!
2012. jún. 8. 09:12
7/15 anonim válasza:
Dzsudzsu nem egy jó képű ember de viszont kiváló focista és van pénze ez egy értelmű, hogy Linda azért van vele. Debreceni focisták átlag fizú 1-3 millió között van de ezek a legjobbak és ha a Balázs ott volna ő kb így kapna sok pénz ez de nem tudom Lindácskának mekkora igényei vannak meg, hogy neki mennyi a havi keresete. Lehet, hogy össze jöttek volna akkor is ha DVSC-ben játszana. Torghelee havi 7 milla a Videotonba kissé gáz szerintem na de mind1.
8/15 A kérdező kommentje:
Én nem bántom Balást,mert szeretem,de nehogy már egy ilyen srác keljen egy Zimány Lindának,mert bes.arok!
Mind kettő jól jár,Balázs villog egy luxus.... nővel,Zimány meg tejben fürdik!
2012. jún. 8. 09:29
9/15 A kérdező kommentje:
lemaradt egy z...Balázst!
2012. jún. 8. 09:31
10/15 anonim válasza:
hát a mi Bazsink sajna ritka ronda egy gyerek, ettől függetlenül mi, szurkolók szeretjük ;)
Davaj Dinamo!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!