Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 3-as fiúikrek, Bartal Beke...

3-as fiúikrek, Bartal Beke Bogdán vagy Kartal Kolos Keve vagy Zalán Zimány Zétény? Aki azt akarja írni hogy egyik se az ne írjon legyen szíves.

Figyelt kérdés
2012. aug. 22. 15:52
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
74%
Zaránd? Zolta? Zámor?
2012. aug. 22. 16:09
 12/33 A kérdező kommentje:

A Zolta se rossz de nem kevernék vajon a Zoltánnal?? Még a Zentén gondolkoztunk, de az meg annyira Zenthe Ferencet juttatja eszembe..

A Zaránddal az a gond hogy az pont úgy hangzik mint a Zalán

2012. aug. 22. 16:11
 13/33 A kérdező kommentje:
Jaj a Zádor se rossz :)) tetszik:)) Köszi a válaszokat!!
2012. aug. 22. 16:12
 14/33 anonim ***** válasza:
100%
a Z betűs tetszik nekem is, de a Zimányt kicserélném, illetve a B betűsbe, a Beke helyett mást választanék, felénk sok a Beke vezetéknevű
2012. aug. 22. 16:22
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
Z betűs jó nekem van egy Zalánom már 5-6 éve ezt a nevet néztem ki aztán most már nagyon divatos lett bár engem nem érdekel,a Zimány helyett lehetne Zoárd szerintem az jobban hangzik, a K betűs is jó de ott meg a Kartalt cserélném ki mondjuk kerecsenre ezek is magyarok
2012. aug. 22. 16:44
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a Z-sek tetszenek.. Mondjuk én inkább a Zoltánt adnám,de tudom az nem magyar név.Zimány helyett. Nekem arról a Linda jut eszembe.
2012. aug. 22. 16:57
 17/33 anonim ***** válasza:

Z betűsek a legjobbak szerintem a Zimány és Zétény tökjó, de ezek mellé a hétköznapi Zalán nem tetszik- de amiket ajánlottak- Zolta- vagy Zente, Zoárd- úgy már tökjó!!!

Zoárd-Zétény-Zimány (Zozó-Zéti-Zizi) Juj de cukik lesznek!!!!!

Nagyon gratulálok a babákhoz!!

Mikor születnek?

2012. aug. 22. 17:18
 18/33 A kérdező kommentje:

32 hetes vagyok úgyhogy igazából csoda hogy még bent vannak, de egyenlőre minden oké velük hetente járok uh-ra flowra stb. Magas vagyok, helyük is van nagyjából bár már akkor a a hasam szerintem mint egy 9 hónapos terhesnek.

Köszi! A Zoárd nagyon nem tetszik, bocsi...Lázár Ervin Lépegető Fenyőfája Nagy Zoárd...

2012. aug. 22. 17:21
 19/33 anonim ***** válasza:

Nekem is a Z betűsek tetszenek, azért is mert van egy Zétényem, Zalánom csak azért nincs, mert a egy nagyon közeli barátunk kisfiát hívják így.

A K betűsek közül a Kolos és a Keve tetszik, Kartalról a település jut eszembe.

A B betűsek nem jönnek be.

Gratulálok egyébként!

2012. aug. 22. 17:53
 20/33 anonim ***** válasza:
0%

csori gyerekek!

hogy lehet ilyen nevet adni vallásos vagy? vagy miaz isten? :O

2012. aug. 22. 19:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!