3-as fiúikrek, Bartal Beke Bogdán vagy Kartal Kolos Keve vagy Zalán Zimány Zétény? Aki azt akarja írni hogy egyik se az ne írjon legyen szíves.
A Zolta se rossz de nem kevernék vajon a Zoltánnal?? Még a Zentén gondolkoztunk, de az meg annyira Zenthe Ferencet juttatja eszembe..
A Zaránddal az a gond hogy az pont úgy hangzik mint a Zalán
Z betűsek a legjobbak szerintem a Zimány és Zétény tökjó, de ezek mellé a hétköznapi Zalán nem tetszik- de amiket ajánlottak- Zolta- vagy Zente, Zoárd- úgy már tökjó!!!
Zoárd-Zétény-Zimány (Zozó-Zéti-Zizi) Juj de cukik lesznek!!!!!
Nagyon gratulálok a babákhoz!!
Mikor születnek?
32 hetes vagyok úgyhogy igazából csoda hogy még bent vannak, de egyenlőre minden oké velük hetente járok uh-ra flowra stb. Magas vagyok, helyük is van nagyjából bár már akkor a a hasam szerintem mint egy 9 hónapos terhesnek.
Köszi! A Zoárd nagyon nem tetszik, bocsi...Lázár Ervin Lépegető Fenyőfája Nagy Zoárd...
Nekem is a Z betűsek tetszenek, azért is mert van egy Zétényem, Zalánom csak azért nincs, mert a egy nagyon közeli barátunk kisfiát hívják így.
A K betűsek közül a Kolos és a Keve tetszik, Kartalról a település jut eszembe.
A B betűsek nem jönnek be.
Gratulálok egyébként!
csori gyerekek!
hogy lehet ilyen nevet adni vallásos vagy? vagy miaz isten? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!