Én vagyok túl aggódós?
Figyelt kérdés
A lányunk nyolc hónapos. Ma nagyon meleg van. Én szívem és eszem szerint itthon maradnék a viszonylag hűs lakásban. Féltem, hogy nehogy baja legyen a hőségben. A párom viszont el akar menni egy baráti családhoz. SZERINTE NEM OLYAN KICSI MÁR hogy ennyire aggódjak. Az autónkban nincs klíma.2009. júl. 23. 16:37
1/3 anonim válasza:
ablakot húzd le, és jó az. esetleg nedves ruhával törölgesd néha. csak nem ültök órákig a kocsiban:)de a napon vigyázz, magas az uv.
2/3 anonim válasza:
Ha kevesebb mint egy óra, nyugodtan-itasd, vigyél váltás ruhát.
3/3 anonim válasza:
el lehet vinni..tegyél neki bőven folyadékot és lenge ruhácskába valamint kis nyári fejfedővel megóvhatod a túlzott felhevüléstől..ott pedig ha van kert , kiteheted egy lombkoronás fa alá kisplédre hagy élvezze a nyarat..az ételeit frissen készítsd vagy bébiétellel kínáld..nyugi..minden rendben lesz..tűző napfény kerülendő..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!