Járt már így más is? Teljesen kétségbe vagyok esve.
Figyelt kérdés
Párommal elkezdtük a 2. Baba projektet,azt hittük,h.a munkahelye már biztos( évek óta itt dolgozik),erre a minap mondták neki,h.elbocsájtják.most teljesen kétségbe vagyok esve.mi lesz velünk?2012. aug. 16. 18:30
1/3 anonim válasza:
A mai világban semmi sem biztos. A második gyermeket későbbre kell halasztani, pár hónapig szűkösen lesztek, míg nem talál mási munkát. 3 hónapig kap munkanálküli ellátást. 120.000 fizetés után 55.000 jár havonta.
2/3 anonim válasza:
attól hogy elkezdtétek nem biztos hogy már terhes is lettél.
vagy igen?..
a párod meg 9 hónap alatt csak talál valamit,
és valami végkielégítés vagy vmi juttatás nem jár így?
utána bejelentkezhet a munkaügyibe ellátásért, 3 hónapig legalább lesz valami bevétel, mellette kereshet melót.
egyébként második babának annyi minden már nem kell hiszen biztos örökölte a tesótól..
annyira nem vészes a dolog..
nekünk gyógyszer mellett jött a kistesó most 7 hónapos vagyok na nekünk kicsit gázos a szitu, de megoldjuk mert egyelőre 1 szobába kényszerülünk de jövő tavasszal költözünk addig meg 4 esben elvagyunk 1 szobában..
szóval én is kétségbe vAGYOK esve .-
3/3 anonim válasza:
A munka nélküli már nem 3 hónap. 1 hete volt párom és csak 38 napot adnak, kiszámításuk szerint napi 1665.- És nekünk meg itt van a 9 hónapos kis babánk. Szóval nekünk se jobb a helyzet, ráadásul albérletben vagyunk. De nyugodtak vagyunk a baba miatt, nehogy érezze a feszültséget, mert az sose jó. Majd lesz valahogy, szerintem ne idegeskedj ennyire ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!