Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Totál össze vagyok törve....

Totál össze vagyok törve. Terhes vagyok? és ha igen mit tegyek? Istenem, teljesen kétségbe vagyok esve.

Figyelt kérdés

17éves lány vagyok. a barátom 20.

péntek este szeretkeztünk és elszakadt a gumi, de ő figyelt rá és szólt is. ő aztmondja nincs bajom, mert látta mikor elszakadt és utána nem jött a közelembe...és a spermazsáktól 3centire volt a szakadás, de nem élvezett el.

Én mégis félek hogy mivan ha terhes vagyok, nemtudom kivel megbeszélni itthon, félek... és ő vigasztal, hoy nyugodjak meg. De mivel kiskorú vagyok még abortuszra sem mehetnék felügyelet nélkül ne adj Isten:( nagyon félek, nemtudom mit tegyek. 18án kell megjönnie. de az még 2hét...

ma meg kaptam 1 egyest matekból:( amiatt is ideges vagyok hogy milesz ha érettségi előtt megvágnak:(

egésznap sírok, teljesen kifordultam önmagamból...

bocsánat ha összevissza irok...

barátom volt itt, egésznap sirtam, ő vigasztalt...de FÉLEK

EGYIK ROSSZABB MINT A MÁSIK:(

2011. jan. 3. 18:12
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
12%
Terhességi tesztet vettél??
2011. jan. 3. 18:16
 2/21 anonim ***** válasza:
58%
hidd el nekem, hogy nem vagy terhes!
2011. jan. 3. 18:16
 3/21 anonim ***** válasza:
58%
Tuti hogy nem vagy terhes.
2011. jan. 3. 18:17
 4/21 A kérdező kommentje:

nem nem vettem azóta 3nap telt el.

még kise mutatna semmit.

olyan ideges vagyok és annyira rágörcsöltem mindenre, hogy ha fáj a hasam az idegességtől egyből terhességre gondolok

2011. jan. 3. 18:17
 5/21 anonim ***** válasza:
86%

tehát elszakadt a gumi, de a barátod el sem élvezett még mikor észre vette.

Szinte biztos vagyok benne, hogy nincsen semmi baj:)

A magad megnyugtatására vehetsz egy tesztet, de mondom szerintem semmi gáz:)

22L

2011. jan. 3. 18:18
 6/21 anonim ***** válasza:
52%
Miért nem mentél el nőgyógyászhoz és írattál fel 72 órás tablettát? Most ne haragudj de erre nem lehet mit mondani, azzal, hogy sírsz nem segítesz semmin, amint lehet csinálj tesztet. Máskor meg ne légy felelőtlen!
 7/21 anonim válasza:
28%

jajj szegénykém :(

ne idegeskedj mivel akkor még késhet is menstruáció, én is igy voltam vele. mivel holt ideg voltam késett 2 hetet. azt hittem h mér szívbajt kapok.

ha biztosra akarsz menni a sürgősen vegyélbe egy 72órás tabit.

de ha a barátod egyből kivette, mikor észrevette a szakadást akkor sztem nem sok esély van arra h terhes legyél.

abortuszra meg mehet egyedül is, legalább is az 1ik volt oszt társam volt párszor 18 éves kora alatt, és 1szer sem kellet a szülő hozzá, nem is tudtak otthon róla. én kísértem be, ki kellett fizetni a pénzt csak.

de remélem erre nem fog sor kerülni.

kitartást!!!

21L

8/21 anonim ***** válasza:
85%
nem ment el azt mondtad. akkor miért izgulsz??
 9/21 anonim ***** válasza:
85%
Milyen a ciklusod,hàny napos?Azért ne csinàljàl nagy gondot,reménykedjél,hogy nem történt nagy baj.
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg nem vagy terhes, de ha péntekről szombatra virradó éjszaka szeretkeztetek, akkor IRÁNY AZ SZTK/ ÜGYELET SOS TABIÉRT!!! Akkor még benne vagy a 72 órában, ha délután történt, akkor sajnos már nem...:-(
2011. jan. 3. 18:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!