Totál össze vagyok törve. Terhes vagyok? és ha igen mit tegyek? Istenem, teljesen kétségbe vagyok esve.
17éves lány vagyok. a barátom 20.
péntek este szeretkeztünk és elszakadt a gumi, de ő figyelt rá és szólt is. ő aztmondja nincs bajom, mert látta mikor elszakadt és utána nem jött a közelembe...és a spermazsáktól 3centire volt a szakadás, de nem élvezett el.
Én mégis félek hogy mivan ha terhes vagyok, nemtudom kivel megbeszélni itthon, félek... és ő vigasztal, hoy nyugodjak meg. De mivel kiskorú vagyok még abortuszra sem mehetnék felügyelet nélkül ne adj Isten:( nagyon félek, nemtudom mit tegyek. 18án kell megjönnie. de az még 2hét...
ma meg kaptam 1 egyest matekból:( amiatt is ideges vagyok hogy milesz ha érettségi előtt megvágnak:(
egésznap sírok, teljesen kifordultam önmagamból...
bocsánat ha összevissza irok...
barátom volt itt, egésznap sirtam, ő vigasztalt...de FÉLEK
EGYIK ROSSZABB MINT A MÁSIK:(
NEM ÉLVEZETT BELE
ÉS AZ ELŐVÁLADÉKA BENNE VOLT A KIS TARTÁLYBA.
mert asztalon próbáltuk ki. és amikor be akarta...tenni, akkor látta és érezte hogy végigfut a gumi. és egyből megállt.
ezért nem vettünk tabit.
de szerintem a héten elmegyek orvoshoz.
MIT FOG CSINÁLNI A DOKI????
Esemény utáni tablettáról hallottál? 72 órán belül lehet bevenni.
Ha nem jön meg és késik kb 3 napot vegyél tesztet és csináld meg. De bizti,hogy mnidne ok.
köszönöm
szegény barátom minden nap 100x elmondja hogy "NEMVAGYOK HÜLYE, LÁTTAM MIKOR KISZAKADT. SEMMI BAJ"
De a szüleimnek nem mondhatom el KITÉPIK A HAJAMAT, BELESEM MEREK GONDOLNI:(ISTENMENTS
",mert asztalon próbáltuk ki. és amikor BE AKARTA TENNI, akkor látta és érezte hogy végigfut a gumi. és egyből megállt. "
ezzel el mondtál mindent...innentől kezdve nem hiszem, hogy szükséges még 100 embernek, hogy nem vagy terhes....
hát én szinte annyira biztos vagyok benne, hogy nem vagy terhes, hogy azt is merem mondani, hogy nem kell bevenned az esemény utánit:)
meg amúgy is gondolom már kicsúsztál az időből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!