Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Totál össze vagyok törve....

Totál össze vagyok törve. Terhes vagyok? és ha igen mit tegyek? Istenem, teljesen kétségbe vagyok esve.

Figyelt kérdés

17éves lány vagyok. a barátom 20.

péntek este szeretkeztünk és elszakadt a gumi, de ő figyelt rá és szólt is. ő aztmondja nincs bajom, mert látta mikor elszakadt és utána nem jött a közelembe...és a spermazsáktól 3centire volt a szakadás, de nem élvezett el.

Én mégis félek hogy mivan ha terhes vagyok, nemtudom kivel megbeszélni itthon, félek... és ő vigasztal, hoy nyugodjak meg. De mivel kiskorú vagyok még abortuszra sem mehetnék felügyelet nélkül ne adj Isten:( nagyon félek, nemtudom mit tegyek. 18án kell megjönnie. de az még 2hét...

ma meg kaptam 1 egyest matekból:( amiatt is ideges vagyok hogy milesz ha érettségi előtt megvágnak:(

egésznap sírok, teljesen kifordultam önmagamból...

bocsánat ha összevissza irok...

barátom volt itt, egésznap sirtam, ő vigasztalt...de FÉLEK

EGYIK ROSSZABB MINT A MÁSIK:(

2011. jan. 3. 18:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
79%
Nyugodj meg. Akkor kezdj el idegeskedni, ha mondjuk úgy 1 hónap múlva sem jön meg.Vannak tehességi tesztek amik elég hamar kimutatják a terhességet. Ha bemész a gyógyszertárba, ott megmondják melyiket ajánlják.
2011. jan. 3. 18:19
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
A teszt az még nem mutat ki semmit.
2011. jan. 3. 18:20
 13/21 A kérdező kommentje:

NEM ÉLVEZETT BELE

ÉS AZ ELŐVÁLADÉKA BENNE VOLT A KIS TARTÁLYBA.

mert asztalon próbáltuk ki. és amikor be akarta...tenni, akkor látta és érezte hogy végigfut a gumi. és egyből megállt.

ezért nem vettünk tabit.

de szerintem a héten elmegyek orvoshoz.

MIT FOG CSINÁLNI A DOKI????

2011. jan. 3. 18:21
 14/21 anonim ***** válasza:
69%
NEM VAGY TERHES mondom, hidd már el:)
2011. jan. 3. 18:22
 15/21 anonim ***** válasza:
69%
Tuti hogy nem lettél ennyitől terhes! Nyugodj meg!
2011. jan. 3. 18:23
 16/21 anonim ***** válasza:
58%

Esemény utáni tablettáról hallottál? 72 órán belül lehet bevenni.

Ha nem jön meg és késik kb 3 napot vegyél tesztet és csináld meg. De bizti,hogy mnidne ok.

2011. jan. 3. 18:24
 17/21 A kérdező kommentje:

köszönöm

szegény barátom minden nap 100x elmondja hogy "NEMVAGYOK HÜLYE, LÁTTAM MIKOR KISZAKADT. SEMMI BAJ"

De a szüleimnek nem mondhatom el KITÉPIK A HAJAMAT, BELESEM MEREK GONDOLNI:(ISTENMENTS

2011. jan. 3. 18:25
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

",mert asztalon próbáltuk ki. és amikor BE AKARTA TENNI, akkor látta és érezte hogy végigfut a gumi. és egyből megállt. "

ezzel el mondtál mindent...innentől kezdve nem hiszem, hogy szükséges még 100 embernek, hogy nem vagy terhes....

2011. jan. 3. 18:26
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
NEM vagy terhes. Dokihoz meg most hiába mész. Úgyse tud mit csinálni. De meg fog jönni, max. az idegeskedéstől fog késni.
 20/21 anonim ***** válasza:

hát én szinte annyira biztos vagyok benne, hogy nem vagy terhes, hogy azt is merem mondani, hogy nem kell bevenned az esemény utánit:)

meg amúgy is gondolom már kicsúsztál az időből.

1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!