Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Meg fogok kopaszodni? Teljesen...

Meg fogok kopaszodni? Teljesen kétségbe vagyok esve. Nektek is iszonyúan hullott a hajatok miután elapadt a tejetek?

Figyelt kérdés
Segítsetek. A terhesség alatt egy szál nem jött ki, de most mostam hajat és már sírok.
2009. jan. 23. 19:39
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem kell sírni, ez természetes. 1-2 hónap és helyre jön, nyugi.
2009. jan. 23. 19:47
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ne sírj! Én nem szoptattam, mert betegség miatt nem engedték. Nekem 8 hétig borzasztóan hullott a hajam. Csak összefogva tudtam hordani, mert tele volt vele a ház, és a tányér is. Aztán abbamaradt. 4 hósan megint elkezdte. Most nyolc hónapos a kisfiam és már a harmadik "hullám" kezdődött. Locsolom magamra a Bánfi szeszt, sampont és balzsamot, továbbá a Varga hajcseppet és ez meg szokta állítani (egy darabig)... Szóval kitartás. Vannak szerencsések, akinek egyántalán nem hullik, és vayunk mi.... :(
2009. jan. 23. 19:51
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ismerős, én is sírtam. Aztán amikro a pici 7 hónapos lett elmúlt a hullás. Ez természetes sajnos ilyenkor. Ne aggódj alábbhagy! Nekem már jönnek az új hajszálk.

Nagyon ijesztő. Nekem hatalmas sörényem volt most meg pár tincs lóg a fejemről..de van remény!

2009. jan. 23. 20:06
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Szió!

Én is megnyugtatlak, mert nálam is így volt, míg a kislányom 6 hónapos nem lett. Utána megállt a hajhullás és elkezdtek nőni az újak. Most tele van a fejem 2-3 cm-es hajszálakkal és úgy látom az eredeti mennyiség vissza fog nőni.

Nyugi, és addig is sok türelmet az elhullatott hajszálak összeszedéséhez!!! :)))))

ZIta

Ja, és én semmit sem használtam, mivel mindenki mondta, hogy most a terhesség során ki nem hullott szálak potyognak.

2009. jan. 23. 20:20
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!! Igyekszem túlélni a dolgot, de nagyon ijesztő. Ezek szerint van remény, hogy marad hajam..
2009. jan. 23. 20:28
 6/9 anonim ***** válasza:

Minden műtét - a szülés is ide tartozik - hajhullást eredményez. Ennek 6 hónapon belül rendbe kell magától jönnie. Ha nem, akkor érdemes egy hajgyógyászt felkeresni pl. orising.hu

Ne aggódj! ELMÚLIK!!!

2009. jan. 23. 20:48
 7/9 anonim ***** válasza:
szia, nekem is hullott, kb a szülés utáni második hónaptól, szoptattam/szoptatok. A derékig érő hajamat vágattam le rövidre, mert annyira zavart. Szedjél valami multivitamint vagy vasat, nekem ezt javasolta az orvos.
2009. jan. 23. 21:07
 8/9 anonim ***** válasza:

Én 15 hónapja szültem és most is nagyon hullik a hajam, de nem kopaszodtam meg. Azt vettem észre, hogy amennyi kihullik, ugyan annyi nő is helyette, szóval egyszerűen csak gyorsabban cserélődik a hajam, de érdekes, mert nőni ugyan olyan gyorsan nő. Amikor szültem, kb 10 centis hajam volt, most a derekamig ér :) A fodrászom nem akarta elhinni, hogy kicsit több mint egy év alatt nőtt meg így, ráadásul ilyen hajhullás mellett :)

Szóval a hajhullás nem jelent minden esetben rosszat, ne stresszeld magad ezen.

Szedj inkább sörélesztőt, az jót tesz a hajnak, vagy esetleg Revalidot.

2009. jan. 24. 10:01
 9/9 anonim ***** válasza:
A haj van akinél a terhesség alatt nem hullik egyátalán de rendesen minden nap kihullik pár száz szál amit annyira nem veszel észre.Viszont a terhesség után kis idővel elkezd kihulni az ami eddig nem .Ne aggódj el fog múlni.
2009. jan. 24. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!