Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vállalnátok a béranyaságot?

Vállalnátok a béranyaságot?

Figyelt kérdés
Reggel futólag elkaptam egy riportot, amiben erről volt szó, (gondolom a romániai botrány kapcsán), a Czeizel Endre is megszólalt. Majd egy hölgy, hogy 2 gyerek mellett vállalna dajkaanyaságot, tehát "hozott anyagból" kihordaná mások gyerekét, ingyen, és bérmentve, mert mindig is arra vágyott, hogy valami NAGYOT tegyen. Elgondolkodtató volt. Lenne hozzá erőtök?
2009. júl. 22. 13:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem vállalnám. Nem tudnék utána lemondani a babáról, még ha biológiailag semmi közöm sincs hozzá akkor sem.
2009. júl. 23. 00:46
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
csatlakozom azokhoz, akik előttem nem vállalták volna. Minden érvemet elmondták
2009. júl. 23. 10:44
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 2 gyermekem van és tudom milyen csodálatos dolog a terheség az anyaság mint ahogy itt nagyon sokan. Imádom a gyermekeimet. Van kettő nővérem az egyiknek szintén van két gyermeke a másiknak viszont nincs. Már nagyon hosszú évek óta próbálkoznak a babával, sokszor lelkileg teljesen kimerülnek.

Igen vállalnám a béranyaságot azért hogy nekik segíthessek, hogy ők is meg tudhassák milyen az anyaság. Biztos nehéz lenne le mondani a gyerekről akit a méhembe hordok de nekem van a világod a legjószívűbb testvérem és ő értük meg tudnám tenni. Már beszéltünk is egyszer erről, de csak úgy elméleti szinten. Tudom hogy fordított helyzetben ő is meg adna nekem mindent hogy gyerekem lehessen.

2009. júl. 23. 15:35
 14/15 anonim ***** válasza:
52%

Szia!

Akár mennyire is sajnálom azokat,akiknek nem lehet kisbabájuk,akkor se vállalnám,mert ha megszülöm,nem tudnám odaadni azt,akiről 9 hónapig a hasamban én gondoskodtam!Sajnálom!

2009. júl. 23. 19:47
 15/15 A kérdező kommentje:

A nyolcadik válaszoló szóról szóra a gondolataimat írta le. Köszönöm, hogy megfogalmaztad, én is így érzek.

Még annyit talán hozzá, hogy az sem egyszerű, hogy a környezet aztán mit szól? Terhes vagy, majd mégsincs baba?? Vagy folyamatosan hirdetőtáblát hordanál magadon, hogy ez (nagy nyíl a hasadra), nem az én gyerekem, én csak kihordom? Vagy utána mindenkinek magyarázkodsz?? Nem tudnám megtenni, sajnálom!

2009. júl. 24. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!