Miért hiszik azt, hogy becsúszott babának nem lehet örülni? Ha azt mondom imádom, miért gondolják, hogy hazudok?
Hogy is gondolhatnak ilyen butaságot !
Próbálj meg ne foglalkozni azzal ,hogy valaki ezt gondolja
!
Majd idővel rájössz,hogy mennyire nem az a lényeg,hogy másoknak megfeleljünk és bizonygassuk amiben ők kételkednek,örüljetek továbbra is a picinek,annyira jó volt olvasni a soraidat,olyan boldognak tűnsz !
Egy két gyermekes örökbefogadó anyuka vagyok,emlékszem én mennyire izgultam mikor először vittem az első gyermekünket a környéken babakocsival sétáltatni,hogy ki mit gondol,mit kérdez majd,aztán annyira tündérek voltak az emberek végül,velem örültek.
Idővel majd aki most kételkedik,hogy nem örülsz a picinek belátja majd,hogy nagyonis örültök és jó helyre került a babátok szerető szülőkhöz.
Az én gyerekeimet is imádom,pedig nálunk is teljesen kiszámíthatatlan volt,hogy mikor érkeznek :-D !Egyik nap még dolgoztam,másnap vittem haza a babámat .
Miből gondolod ezt?
Különben meg tökmindegy, hogy mit gondolnak. Ti tudjátok az igazságot, senki másnak nem kell megfelelnetek.
Ne foglalkozz mások véleményével. Senkinek semmi köze hozzá. Viszont ha zavar mások véleménye, ne mondjad, hogy nem most terveztétek, ez végképp nem tartozik senkire.
Ti örüljetek a babának, szeressétek nagyon és ne foglalkozz senki mással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!