Nagyon szomorú vagyok, hogy tudnám átprogramozni magam, hogy ne gondoljak mindig a fiamra?
Veled van a gond!!:-) Nem kell ezt ilyen tragikusan venni.Párom kisfia is ilyen volt ennyi idősen,ha nálunk volt anyával nem akart beszélni,ha nála volt akkor meg apával:-))Megmagyarázta 1X:nem ééérek rá,nem érted!!!Ilyenkor Ők más dimenzióban vannak,majd ha nagyobb lesz akkor beszéltek,addig meg örülj neki hogy olyan jól érzi magát,hogy nem kell a telefonba sírjon,hogy :anya,vigyél haza!!
Nyugalom:-))
Kereszfiam is ilyen,nagyon anyás de a mamánál megszünik a világ..ott akert,a medence,a trambulin.. nővérem probálna beszélni vele skype-on is de akkoris csak rászól hogy ne zavarja már mert épp játszik:)
Nyugi,tuti imád a fiad és nagyon fog örülni majd ha mész érte!Addig meg RELAX!és örülj hogy jól mulat a kisfiad!
A fiam hétvégéken van a mamánál. Bőg, és belémcsimpaszkodik indulás előtt, de amikor már a mamánál van, akkor se telefon semmi.
Hagyom is. Az első nehéz volt, de azóta megszoktam. Itthon úgyis velem lesz, nekem adja a nagyölelést, amíg meg mamázik, addig mamázik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!