Van még rajtunk kívül olyan család, ahol csak karácsonyfát hoz a Jézuska? Szomorú vagyok!
Inkább egy örömteli nap, mint egy két óra múlva eltörő játék. Nem fogja a szemetekre hányni később úgysem.
Én azért veszek, mert gyűjtögettem rá, de így is csak olyan dolog lesz, ami hasznos, amit használni tud minden nap. Luxust v haszontalan dolgot meg sem engedhetnék. Persze én is voltam olyan helyzetben, h még fára sem telt egy időben. Majd egyenesbe jöttök ti is.
Szia! Nekünk csak azért lesz a gyereknek ajándék a fa alatt, mert van egy műfenyőnk és úgy döntöttünk, hogy idén nem lesz élő fa. Az árából veszünk a gyereknek játékot, magunknak már nem jut.
17,5 hó kisfiú anyuja.
Műfenyőnk van!!!Évek óta...
ha azt is venni kéne nem tudom mit csinálnék...a férjem elvesztette az állását 3 hete:(
Jézusom nagyon sajnálom.
De ne aggódj, igazából ő még talán fel sem fogja hogy a Jézuskának kéne ajándékot is hoznia, őt anyira nem fogja izgatni a dolog.
Persze tudom hogy neked nagyon fáj.Én személy szerint tudom hogy bele halnék ha így telnének az ünnepek.
Bár ez nálunk sem lenne másképp, ha a fát nem ajándékba kapnánk hanem azt is nekünk kéne megoldani.
Köszönöm mindenkinek!:)
A finom vacsora azt jelenti,hogy rántott hús lesz rizzsel.Sajnos mostanában nem nagyon telik húsra:(
A könyv nem rossz ötlet!!Nagyon köszönöm!Van itt egy antikvárium ott is szétnézek.Sajnos nagyik nincsenek:(
Lakáshitel az egekben:(
A könyv eszembe sem jutott,pedig imádja a lányom:)
Nagyon köszönöm az ötletet!!!!
Szia! Írtam Neked privit :) Ha gondolod, válaszolj.
Drukkolok, hogy egyenesbe kerüljetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!