Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van még rajtunk kívül olyan...

Van még rajtunk kívül olyan család, ahol csak karácsonyfát hoz a Jézuska? Szomorú vagyok!

Figyelt kérdés
Sajnos az idén nem telik ajándékra:(Másfél éves kislányomnak sem tudunk venni semmit...csak karácsonyfát és egy finom vacsorát hoz az idén a Jézuska:(Másnál is van így?El vagyok keseredve...
2011. dec. 7. 08:11
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%

Inkább egy örömteli nap, mint egy két óra múlva eltörő játék. Nem fogja a szemetekre hányni később úgysem.

Én azért veszek, mert gyűjtögettem rá, de így is csak olyan dolog lesz, ami hasznos, amit használni tud minden nap. Luxust v haszontalan dolgot meg sem engedhetnék. Persze én is voltam olyan helyzetben, h még fára sem telt egy időben. Majd egyenesbe jöttök ti is.

2011. dec. 7. 08:19
 2/28 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nekünk csak azért lesz a gyereknek ajándék a fa alatt, mert van egy műfenyőnk és úgy döntöttünk, hogy idén nem lesz élő fa. Az árából veszünk a gyereknek játékot, magunknak már nem jut.

17,5 hó kisfiú anyuja.

2011. dec. 7. 08:39
 3/28 anonim ***** válasza:
46%
Már ne is haragudj, de minek élő fa?Tudod mennyi fa megmenekülne, ha az emberek áttérnének műfára?Akkor talán ajándékra is tellne, ha nem kellene minden évben több ezerért igazi fenyőt venni.Azért ne mondd már, hogy legalább egy 1000 ft os ajándékra sem telik?Ha nem telik akkor meg tudom ajánlani, hogy készíts fonalból,anyagmaradványokból varrott babát,hidd el a lányomnak van sok szép babája, mégis a nagymamájától kapott fonalbabával alszik el minden este, és ha nincs meg akkor sír érte.Nekünk nem lesz igazi fenyőnk, pedig van vagy 15 kissebb méretű szép kisfenyőnk az udvarban, de nincs szívem egyiket sem kivágni.Mi 10 éve vettük a fenyőnket(műfenyő),és már triplán visszajött az ára.Így most telik ajándékokra is.:)))És garantálom, hogy így sem lesz rosszabb karácsonyunk, mint bárki másnak.Amúgy meg nem a pénzről szól elvileg a karácsony.
2011. dec. 7. 08:42
 4/28 A kérdező kommentje:

Műfenyőnk van!!!Évek óta...

ha azt is venni kéne nem tudom mit csinálnék...a férjem elvesztette az állását 3 hete:(

2011. dec. 7. 08:45
 5/28 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom nagyon sajnálom.

De ne aggódj, igazából ő még talán fel sem fogja hogy a Jézuskának kéne ajándékot is hoznia, őt anyira nem fogja izgatni a dolog.

Persze tudom hogy neked nagyon fáj.Én személy szerint tudom hogy bele halnék ha így telnének az ünnepek.

Bár ez nálunk sem lenne másképp, ha a fát nem ajándékba kapnánk hanem azt is nekünk kéne megoldani.

2011. dec. 7. 08:53
 6/28 anonim ***** válasza:
76%
8.42 es vagyok, egyébként nagyon sajnálom, hogy nem teik ajándékra.Tudom milyen ha nincs valamire pénz.Sajnos én is megtapasztaltam már.Múlt hónapban mosószerre sem tellett,megvártam míg fizetés lesz és akkor megvettem.:( Most is be kell nagyon osztanunk.
2011. dec. 7. 08:54
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
Hmmm, a finom vacsorát egyszerűsítsétek le.... 390 Ft-ért vettem én is a lánykámnak karácsonyi mesekönyvet.... Ennyit azért tudtok rá szorítani nem? Mi sem veszünk saját magunknak, meg másnak sem, de azért a lányomnak (még ha máshonnan veszem is el) telik egy 400 Ft-os könyvre! VALAMI LEGYEN A FA ALATT! Vagy nagyik sem tudnak adni 500 Ft-ot?
2011. dec. 7. 09:02
 8/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!:)

A finom vacsora azt jelenti,hogy rántott hús lesz rizzsel.Sajnos mostanában nem nagyon telik húsra:(

A könyv nem rossz ötlet!!Nagyon köszönöm!Van itt egy antikvárium ott is szétnézek.Sajnos nagyik nincsenek:(

Lakáshitel az egekben:(

A könyv eszembe sem jutott,pedig imádja a lányom:)

Nagyon köszönöm az ötletet!!!!

2011. dec. 7. 09:10
 9/28 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Írtam Neked privit :) Ha gondolod, válaszolj.

Drukkolok, hogy egyenesbe kerüljetek.

2011. dec. 7. 09:10
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk azért nem telik ajándékra, mert a főbérlőnk felmondta az albérletet és január 1-ig ki kell költöznünk. Ki kell fizetnünk ezt az albérletet ( kb 65 ezer lesz) és az újat kaucióval. Le sem írom mennyi. Két 600 Ft-os könyvet kap a fiam. :( És ennyi.
2011. dec. 7. 10:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!