Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van még rajtunk kívül olyan...

Van még rajtunk kívül olyan család, ahol csak karácsonyfát hoz a Jézuska? Szomorú vagyok!

Figyelt kérdés
Sajnos az idén nem telik ajándékra:(Másfél éves kislányomnak sem tudunk venni semmit...csak karácsonyfát és egy finom vacsorát hoz az idén a Jézuska:(Másnál is van így?El vagyok keseredve...
2011. dec. 7. 08:11
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Nem fogjátok elhinni!!!!!!!!!!!!A férjem kapott állást!!!!!!! :)

És még jobban is fog keresni,mint eddig...olyan boldog vagyok,hogy azt nem lehet elmondani:)Már holnap kezd is...

2011. dec. 11. 20:24
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Látod, mégiscsak jobb lett:)

Sose add fel, mindig kerül valami, néha még jobb is, mint volt:)

A lényeg, hogy megvagytok egymásnak, egészségesek vagytok, és szeretitek egymást!

2011. dec. 11. 20:36
 23/28 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm!!!!!!! :)

Szép Ünnepet Mindenkinek!!!!!!!!!

2011. dec. 11. 20:42
 24/28 anonim ***** válasza:
nagyon örülök, hogy jól alakultak a dolgok! Kellemes Ünnepeket Kívánok nektek!
2011. dec. 11. 20:49
 25/28 anonim ***** válasza:

ne felj, lesz jobb, mindenkinel vannak melypontok, meg nem fogja erzekelni a babad.. egyebkent nem tul picik az ajandekhoz, a fiam 9 hosan kapott egy kismotort, most lesz 3 eves, de azota se orult igy semminek (ez talan nem igaz, de az a pillanat belémégett)

nekunk apa nem lesz, barmit odaadnek, hogy ne kelljen visszamennie (katona), amikor szuletik a masodik baba, akkor se lesz itthon. probalok en is eros lenni, de sokszor nagyon nehez.

(a penzet nem is mondom, heti 15 ezer a gyerkocnek a korai fejleszto)

2011. dec. 11. 21:21
 26/28 anonim ***** válasza:
Örülök,hogy jól alakulnak a dolgok!Boldog Karácsonyi Ünnepeket Nektek!
2011. dec. 12. 11:43
 27/28 anonim válasza:
Örülók.hogy jól alakulnak a dolgok.Hat gyermekünk van,mindig nagy gond volt az ajándékozás.Tavaly rájöttünk,hogy szeptemberben elkezdjük venni az ajándékokat,akkor jut apróság nekik.Húsvétra nehezebb ennyinek egyszerre venni(csokit nem szeretnék hónapokig tartogatni),az iskolakezdésre és ovikezdésre pedig októbertől szeptemberig gyűjtögetjük a cuccokat.Nincs sok bevételünk(18000/fő),kiadásunk van bőven,de nem a gyerekeken spórolunk.Sajnos egyre nehezebb lesz a családosok helyzete,de kitartást kívánok mindenkinek.
2011. dec. 12. 15:35
 28/28 anonim ***** válasza:
Dehát a Jézuskának van pénze. Az én gyerekemnek tényleg nem mi hozzuk.
2015. dec. 24. 11:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!