Van még rajtunk kívül olyan család, ahol csak karácsonyfát hoz a Jézuska? Szomorú vagyok!
Szia!
Teljesen bele tudom érezni magam a helyzetetekbe:(!
Nem hiszem,hogy egy 1,5 éves gyerkőc tudná,hogy ő rá a fa alatt ajándék vár.Díszítsétek együtt a fát,tehesse fel ő is a díszeket,kapcsoljátok le a lámpát,és nézzétek a fényeket.
Ne aggódj,ilyen piciként ezt is nagyon szeretni fogja:)!
Egyébként sem vagyok híve a kismillió ajándéknak,mert a legtöbb gyerek nem tudja értékelni,amit kap.
(Az én kisfiaim a tortán kívül szülinapra legtöbbször élményeket kapnak)
Ha megadod a címedet én is szívesen küldök nektek valamit .
Ne haragudjatok, de ha nincs pár száz forint ajándékra, az nem karácsonyi hirtelen-nincs-pénzünk, most, 3 héttel Karácsony előtt. Internetet le lehet mondani, laptopot, számítógépet eladni.
Nekem gyanús ez az egész. Meg olyan ismerős pár héttel ezelőttről, amikor lebukott a kérdező.
Sziasztok Kedves Anyukák!!!
Végig sírtam a hozzászólásokat és a privát üziket is.
Nagyon-nagyon hálás vagyok,hogy segíteni szeretnétek,de higgyétek el én pusztán egy pár jó szóra vágytam:).De azért nagyon-nagyon köszönöm,hogy ennyire kedvesek vagytok!!!Olyan jó tudni,hogy vannak még emberek,akik segíteni szeretnétek másokon!
Valóban a szomszédból netezek,de nem takarítani szoktam,csak vigyázok,egy igen jó módú család kisfiára néha, pár száz forintért:),nagyon aranyos gyerek és imádják egymást a lányommal,míg alszanak,addig én netezek.
Nem én vagyok egyébként az anyuka,akiről szó esett,még facebookon sem vagyok regisztrálva.És tényleg nem ajándékot jöttem kérni,csak egy kis megnyugtatást,hogy "majd lesz jobb is".Sajnos egy nagyon nehéz periódusban vagyunk most,de tudom,hogy küzdeni kell,mer a lányom mindent megérdemel!!!
Vettem tegnap neki 2 nagyon szép kis könyvet,abból a pénzből,amit a felvigyázásért kaptam:),és tudom nagyon fog örülni.Meg az anyuka,akinek a kisfiára vigyázok,tegnap épp bevásárló körúton volt,és vett az én kislányomnak is egy nagyon gyönyörű játékot,annyira rendes,hogy azt el sem tudom mondani.Mondta,hogy dugjam el,és majd tegyem a karácsonyfa alá:)Istenem már látom ragyogni az én kis kincsem arcát,amikor meglátja:).
Biztos tudjátok Anyukák,hogy miről beszélek...arról a csodálatos szem csillogásról,amikor a gyerkőc nagyon örül,annál nincs szebb a világon!!!!
Még egyszer nagyon köszönöm Mindenkinek!!!!
Szép Ünnepet Nektek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!