Miért akarja sok szülő gagyi szakra küldeni a gyerekét minden áron?
Figyelt kérdés
Pl jogi vagy orvosi egyetemre akarnak küldeni sok emberkét erőszakkal ,de ebből megélni nem lehet,meg gagyi is,inkább menjen építésznek,informatikusnak stb2012. aug. 12. 20:47
21/23 anonim válasza:
Még ha nem is gondolok arra hogy milyen szakokat neveztél gagyinak, akkor is érdekes kérdés. Nekem már a középiskolát nem a szüleim választották...
22/23 anonim válasza:
Ezen jót röhögtem. Egy mérnök informatikus gagyizza le az orvosi egyetemet! És tényleg, komolyan azt hiszi, hogy igaza van! Tényleg változik a világ. Kár, hogy ebbe az irányba. Csak nehogy nagyobb bajod is essen, mint hogy nincs otthon net... mert keserű akkor rájönni, hogy a tiéddel kitörölheted a ...!
23/23 anonim válasza:
Én építészmérnök vagyok, de a jelenlegi körülmények között (alig vannak építkezések, sorra mennek csődbe a legnagyobb építőipari cégek) szívesebben lennék inkább fogorvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!