Miért akarja sok szülő gagyi szakra küldeni a gyerekét
minden áron?
Figyelt kérdés
Pl jogi vagy orvosi egyetemre akarnak küldeni sok emberkét erőszakkal ,de ebből megélni nem lehet,meg gagyi is,inkább menjen építésznek,informatikusnak stb
Azért mert te az végezted azért más szak még nem gagyi! Az orvosit, meg a jogot gagyinak nevezni elég gáz a részedről!!!
2012. aug. 12. 21:03
12/23 anonim válasza:
Kérlek, magyarázd el, mitől gagyik ezek a szakok. Mert ugye az kapásból téves, hogy ne lehetne megélni belőlük.
2012. aug. 12. 21:03
13/23 anonim válasza:
Azt hittem egy normális kérdés, miért nem lehetett volna tényleg gagyi szakokat beírni, pl: bölcsész ?
2012. aug. 12. 21:04
14/23 anonim válasza:
Látod.. ezek szerint azt a szakot még a leghülyébbek is elvégzik..
(bocs minden mérnökinfóstól, akinek több esze van az ajtófélfánál.)
15/23 anonim válasza:
Igen, egyelőre a mérnök informatikusokat égeted ezerrel. Nem jó, ha az emberekben az a kép él, hogy kevés ésszel is meg lehet csinálni azt a szakot.
16/23 anonim válasza:
Azért ne kezdjünk el most a bölcsészeket szídni, mert az nem kevésbé visszataszító, mint amit a kérdező csinál.
2012. aug. 12. 21:05
17/23 avellana válasza:
Azért, mert azok a gagyi szakok szerintem mindig aktuálisak lesznek. És szerintem gondold át, hogy ilyen szóval illeted az orvosi/jogi karokat - valószínű, hogy nem lehet megélni belőlük... Tényleg nem - láttál te már utcán csövező ügyvédet, netán szívsebészt?
2012. aug. 12. 21:14
18/23 anonim válasza:
Előző válaszadó kommentjét továbbszőve:
Miután belegondoltál, láttál-e csöves ügyvédet vagy orvost, kezdj el gondolkodni, láttál-e már informatikust 30+ évesen is a gyerekkori szobájában a szülői házban.. Asszem' helyben vagyunk:)
2012. aug. 12. 21:18
19/23 anonim válasza:
Mégha a ténylegesen olyan gagyi, "büfé-szakokat" hoztad volna fel példának mint a művelödésszervező, a könyvtáros meg az andragogia ... na, ezeknél tényleg jobban megéri ácsnak vagy varrónőnek tanulni.
2012. aug. 12. 21:23
20/23 anonim válasza:
Olyan sok emberkét nem küldhetnek erőszakkal orvosira, mert annak az éves díja milliós tétel. A felső tízezer talán odaküldi a gyerekét. Mert államilag ugyebár nemigen lehet az orvosira bekerülni.
A jogi egyetem pedig egy kategória a informatikussal.
Ha építész vagy, akkor sokáig neked sem lesz munkád, hisz pang az ingatlan biznisz.
És biztos, hogy nem végezted el, mert ennyire primitív akkor nem lennél.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!