Mit gondoltok azokról a szülőkről? .
Figyelt kérdés
akik a gyerekeknek semmit nem vesznek meg, mert nincs rá pénz, még osztálykirándulásra sem mehetnek mert arra sincs, de közben cigire futja mindkettő szülőnek. Ráadásul anyuka otthon ül és facebookozik egész nap a kupi tetején?2012. aug. 10. 14:59
1/7 anonim válasza:
Igen, van a szülőknek ez a tipikus csoportja. Erre most mit vársz, igen rossz anya, de nem hiszem, hogy ez általános.
2/7 anonim válasza:
Mit kellene gondolni? Szerintem eléggé egyértelmű.
3/7 anonim válasza:
Hagyjuk, mert csak felbosszantom magam. Nem szeretek és nem is szoktam más életébe beleszólni. Nem is foglalkozok ilyen dolgokkal, addig amíg nem sírnak, hogy milyen nehéz az élet.
4/7 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy az ő dolguk, ha nekik így jó, nekem is....
Nekem más az értékrendem, de gyereket sajnálom...
5/7 A kérdező kommentje:
Nem gondolom, hogy általános, de annyira felháborit és úgy sajnálom a gyerekeket, de ezek a szülők annyira buták, hogy nem fogják fel, hogy ez igy rossz, pedig jobbá lehetne tenni.
2012. aug. 10. 15:15
6/7 anonim válasza:
Én is sajnálom a gyereket :-(
Amúgy meg ha valaki márkás, drága dolgot vesz a gyerekének annak is beszólnak, szóval mindegy :-)
7/7 anonim válasza:
Hát igen, van egy ilyen csoport a társadalomban, de azért nem ez a többség. Nem lehet velük, mit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!