Neked is engedélyt kell kérned a férjedtől, ha fodrászhoz, kozmetikushoz szeretnél menni?
Annyira el vagyok keseredve. 29 éves vagyok, 7 éve férjnél, és konkrétan akkor mehetek el fodrászhoz, kozmetikushoz, ha a férjem jóvá hagyja. Különben kitör a botrány, ordibál, és szerinte ilyen felesleges dolgokra miért költök.
Februárban voltam utoljára levágatni a hajam :(.
hát ilyenekre mint fodrász, kozmetikus biztos nem költenék. szerintem felesleges pénzkidobás. viszont nem kérünk engedélyt semmiért egymástól, hanem megbeszéljük, ha találkozni hívnak a haverjai akkor megyünk. nekem nincsenek közeli barátaim, csak pár volt osztálytárs. velük nem igazán találkozom. 1 évben egyszer ha találkozunk, vagy még ritkábban...
illetve ha valamelyikünk szeretne valamit, egy kis édesség néha, vagy könyv, megbeszéljük:) és ha nem fér bele akkor majd a következő hónapban.
engedélykérés.....ki van zárva! már nem anyámmal élek...
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!