Elhinnétek hogy valaki kétszer is védekezés mellett lesz terhes? Bővebben lent.
Szia!
Ritka , de lehet. /Legalább megpróbálta....:)/
Nagyon termékeny lehet a csaj, elképzelhető.
Nekem egyik ismerősöm terhes tabi mellett a másik spirál mellett.
Na de hogy így kétszer egymás után egy pár hónap különbséggel... Állítólag hiba nélkül használta (tehát bevette mindennap a gyógyszert).
Nagy véletlen kell legyen, nem?
A szoptatós tabi elég lutri, sokan esnek mellette teherbe. Spirál mellett meg már ikercsászárt is láttam. És tuti fent volt a spirál, mert műtét alatt szedték ki a nőből...
Nem mondom, hogy gyakori, de előfordulhat.
Kedves 6-os Eü-s vagy esetleg? Tényleg csak érdekelne hogy ha rendesen használják beveszik időben a gyógyszert és évente ellenőrizték a spirált állítólag akkor mégis hogyan lehetséges vagyis hogy valóban lehetséges? Nekem is van babám, nem szeretnék többet akkor ezekben sem lehet megbízni 100%-san? Azért az elég aggasztó.
Sógornőmről van szó egyébként a szoptatás melletti babát elvetette és most gondolkoznak hogy elvetessék vagy megtartsák (spirál melletti babát) de 3.baba lenne és nem állnak fényesen.
Félig vagyok eü-s, ha mondhatjuk így:D (Még tanulok)
Gyakorlaton voltam nőgyógyászaton, akkor volt az ikercsászáros eset.
Semmi sem 100%. Az a legdurvább, hogy még az elkötés sem!
És bizony a tabletta mellett sem csak akkor lehet teherbe esni, ha összevissza szedi vki.
Ez sajnos ilyen. A 100% megoldás az, ha vki nem szexel. Meg ha mondjuk nincs meg a méhe..de azon kívül semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!