Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lehet vmi baja ettől? Strandon...

Lehet vmi baja ettől? Strandon voltunk.4 éves lányom rosszul átsütött rántott csirkemájat evett. Későn vettem észre, hogy nincs rendesen átsütve. Rózsaszín volt. Azóta nagyon aggódom!

Figyelt kérdés
2012. aug. 4. 13:58
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

én nem pontoztam le senkit.

pénteken történt az eset, már 4 napja. eddig semmi szokatlant nem vettem észre rajta.

pl. ilyesmi is eszembe jutott, hogy pl. toxoplazma fertőzést el lehet-e így kapni?

2012. aug. 7. 15:16
 12/13 anonim ***** válasza:

"Nekünk a doki a Pro Gastro Kid port ajánlotta. Hányós, hasmenéses vírus után kapta a bélflóra helyre billentésére. Állítólag ez a legjobb.

A válasz 39%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 85%-ban hasznos válaszokat ad."

Most komolyan! Leírtam, hogy mit kapott a kisfiam hasmenésre, és le lettem pontozva?! Mégis mi volt ezzel a gond? Valaki nagyon, de nagyon nyomorúságos életet élhet, ha ez tud neki örömöt okozni!

Örülök kérdező, hogy nem lett semmi baj! :)

2012. aug. 7. 20:53
 13/13 A kérdező kommentje:
ne törődj a lepontozókkal! én meg sem szoktam nézni, hogy a válaszaim hány százalékban hasznosak. egyszerűen nem érdekel a dolognak ez a része.
2012. aug. 8. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!