Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elhagytam egy 20 ezrest hogy...

Elhagytam egy 20 ezrest hogy mondjam el a szüleimnek? (Lent)

Figyelt kérdés

Mindig nagyon odafigyelek a dolgaimra, főleg mikor ilyen összeg van nálam, de elmentem venni pár dolgot a 20-ashoz végül hozzá sem kellett nyúlnom és mire hazamentem eltűnt a zsebemből. Fogalmam sincs, hogy, hol, merre, hogyan mert tényleg nagyon odafigyelek mikor ilyen pénz van nálam, hogy ki ne rántsam vagy valami ez most sem volt másként, de egyszerűen nem találom. A pénztárnál még meg volt mikor fizettem, határozottan emlékszek, hogy kivettem mielőtt sorra kerültem hátha kelleni fog aztán vissza is raktam és mire hazaértem eltűnt. Ha elmondom a szüleimnek egyből az lesz, hogy 16 évesen ennyit nem lehet rám bízni pedig még 2 kib*szott forintot nem hagytam el soha életemben, de jellemző rájuk, hogy mindent eltúloznak, a bolhából is elefántot csinálnak hát még ebből...

Szerintetek mit mondjak nekik hogy mondjam el? Totál kész vagyok már ez miatt :/

2012. júl. 30. 19:46
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Ez a normális reakció, örülök, hogy így alakult. :)
2012. júl. 31. 13:37
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Na látod, ez így helyes. Nem ettek meg, normálisan reagáltak.
2012. júl. 31. 15:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!