Hogyan mondjam el a szüleimnek?
Az iskolában osztályfőnökit kaptam:( Nem jelentem meg az ünnepségen és nem szóltam a tanárnak h elmegyek ezért beírt egy osztályfőnökit pedig soha nem csináltam ilyesmit de nem kéreckedtem el....annyira rossz érzés és ha a szüleim megtudják....sztem meghalok:(
16/L
mond el hogy mi volt jobb lesz még most tul esni rajta
kül. jobb ha tőled tudják hogy mi történt
persze.....tudom h ez lenne a helyes, de nem megy.
Meg az itt a gond h szerinte hazudós vagyok meg hasonlók éshogy ráérnék ilyenek 12.ben csinálni h ellógok....de nem ellógtaqm de ezt senki sem fogja fel és már előre rettegek hogyha apa megtudja akkor mi lesz
Tényleg hazudós vagy, hiszen hazudtál. És ne mondd, hogy nem lógtál el, mert ellógtál, hiszen nem voltál ott az ünnepségen, pedig nem engedtek el.
Vállalnod kell a következményeket, mondd el anyukádnak, hogy mi történt, kérd meg, hogy higgadtan hallgasson végig, te pedig igérd meg, hogy több ilyen nem lesz.
Azt is meg fogják kérdezni, hogy ha nem az ünnepségen voltál, akkor hol?
Az a baj, hogy már hazudtál anyukádnak ezzel kapcsolatban :-(
Hárman üljetek le, mondd el hogy sajnálod és hogy többet nem fordul elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!