Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam el a szüleimnek?

Hogyan mondjam el a szüleimnek?

Figyelt kérdés

Az iskolában osztályfőnökit kaptam:( Nem jelentem meg az ünnepségen és nem szóltam a tanárnak h elmegyek ezért beírt egy osztályfőnökit pedig soha nem csináltam ilyesmit de nem kéreckedtem el....annyira rossz érzés és ha a szüleim megtudják....sztem meghalok:(

16/L

2012. márc. 20. 15:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Sztem mindannyian átestünk ezen, én is, mig sulis voltam, csináltam ilyet! A lényeg, hogy legyél őszinte a szüleidhez, mindenképpen kiderül, de ha mástól tudják meg, sokkal rosszabb!
2012. márc. 20. 15:11
 2/12 A kérdező kommentje:
De ez az h próbáltam elmondani most ebéd közben h ellógtam de anyum rögtön ráállt a témára h h lehet ilyet csinálni meg h ezér kicsaphatnak...és akkor kérdezte h kaptam ezért osztályfőnökit???....én pedig letagadtam:( De annyira félek h ebédelni sem tudtam...főleg ha apum megtudja akkor kinyír
2012. márc. 20. 15:13
 3/12 anonim ***** válasza:
Menj oda anyukádhoz és mondd el az igazat,ő feldobta a labdát,ott volt a lehetőség,csak igennel kellett volna válaszolni.Őszintén! mondd el,hogy többet ilyet nem csinálsz,tanultál az esetből és nagyon sajnálod.
2012. márc. 20. 15:28
 4/12 anonim ***** válasza:

mond el hogy mi volt jobb lesz még most tul esni rajta

kül. jobb ha tőled tudják hogy mi történt

2012. márc. 20. 15:30
 5/12 A kérdező kommentje:

persze.....tudom h ez lenne a helyes, de nem megy.

Meg az itt a gond h szerinte hazudós vagyok meg hasonlók éshogy ráérnék ilyenek 12.ben csinálni h ellógok....de nem ellógtaqm de ezt senki sem fogja fel és már előre rettegek hogyha apa megtudja akkor mi lesz

2012. márc. 20. 15:31
 6/12 anonim ***** válasza:

Tényleg hazudós vagy, hiszen hazudtál. És ne mondd, hogy nem lógtál el, mert ellógtál, hiszen nem voltál ott az ünnepségen, pedig nem engedtek el.

Vállalnod kell a következményeket, mondd el anyukádnak, hogy mi történt, kérd meg, hogy higgadtan hallgasson végig, te pedig igérd meg, hogy több ilyen nem lesz.

2012. márc. 20. 16:25
 7/12 anonim ***** válasza:

Azt is meg fogják kérdezni, hogy ha nem az ünnepségen voltál, akkor hol?

Az a baj, hogy már hazudtál anyukádnak ezzel kapcsolatban :-(

Hárman üljetek le, mondd el hogy sajnálod és hogy többet nem fordul elő.

2012. márc. 20. 16:26
 8/12 A kérdező kommentje:
De én nem hazudtam.Egy szóval sem mondtam h ott voltam az ünnepségen.Hanem tényleg elmentem különangolra de nem kérdeztem meg ofőt mert tudtam h úgysem engedne el de most meg kaptam ezt a fos figyelmeztetőt és most meg elővesznek majd ezért.
2012. márc. 20. 16:47
 9/12 A kérdező kommentje:
Egyébként köszönöm a bátorító válaszokat:)
2012. márc. 20. 16:47
 10/12 anonim ***** válasza:
46%
Egyszer, gimi elsőben, én szó szerint elfelejtettem elmenni az ünnepségre. Egész hétvégén eszembe se jutott, még akkor se, mikor láttam a városban a koszorúzásokat... Én is kaptam osztályfőnökit, de anyukám csak a tanárt nézte hülyének, hogy ilyenért beírt egyet. És nem lett belőlem rossz ember. :)
2012. márc. 20. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!