Hogyan mondjam el a szüleimnek?
Az iskolában osztályfőnökit kaptam:( Nem jelentem meg az ünnepségen és nem szóltam a tanárnak h elmegyek ezért beírt egy osztályfőnökit pedig soha nem csináltam ilyesmit de nem kéreckedtem el....annyira rossz érzés és ha a szüleim megtudják....sztem meghalok:(
16/L
Ez miért ekkora probléma neked, hogy nem jelentél meg az ünnepségen és osztályfőnökit kaptál? Miért aggódsz ezen? Sz.rd le! És azon mit kell izgulni hogy anyukád mit szól, sírni fogsz ha kiabálni fog rád emiatt? Ugyan már!!
Én 16 éves koromban azt csináltam, amihez kedvem volt. Kit érdekel az, hogy ünnepség volt és osztályfőnökit adtak ezért? Én amikor kedvem volt lógtam és pasiztam, ekkor veszítettem el a szüzességemet és nem pedig az ünnepséget néztem az iskolában! :))
Hát köszönöm a válaszokat most kicsit megnyugodtam.:)
Mondjuk én sem értem h mit izgulok ennyire először nevettem rajta az osztály előtt meg hasonlók csak mikor nauym így reagált....hát nem erre számítottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!