Angelcare tulajok! Elhagytam a hasznalati utasitast, hogyan tudom erzekenyebb fokozatra allitani? Az 1-es fele vagy az 5-os fele kell tekerni?
Figyelt kérdés
Lehet hogy hulye kerdes de nekem nem logikus :)2009. márc. 27. 10:37
1/4 anonim válasza:
idézem: érzékenység növeléséhez állítsa az érzékenység szabályozóját magasabb fokozatú beállításhoz. (1-5 fokozat szerint)ezután tesztelje az érzékelőt.
2/4 A kérdező kommentje:
koszonom szepen
2009. márc. 27. 10:51
3/4 anonim válasza:
Miért szeretnéd érzékenyebbre állítani? 20/255-77-50 a telefonszámuk.Nagyon készségesek,segítenek.
4/4 A kérdező kommentje:
Csak kicsit aggodom amiota riasztott, ugyhogy ugy dontottem legyen egy kicsit meg erzekenyebb...a fiam annyira be tud aludni, nem akarom hogy baj legyen...inkabb legyen egy folos utam. Nekem ez biztonsag erzetet ad.
2009. márc. 28. 07:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!