Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés óta te is érzékenyebb...

Szülés óta te is érzékenyebb lettél?

Figyelt kérdés
Én lassan 2 éve szültem és annyira érzékeny lett a lelkivilágom, hogy” szörnyű” Most is pl. anyák napjára keresek a mamáknak valamilyen szép verset amit a fiam oda adhat nekik az ajándék mellé olvasom öket erre elbőgtem magam... Katasztrófa...:)
2011. ápr. 4. 15:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem már "múlófélben" van hálistennek :)) Bár ma előjött megint, mert megnéztem a bölcsődei beiratás időpontját (majdnem 3 éves lesz a lányom már akkor, mikor indul a bölcsi), és holnap megyünk beiratkozni, és ettől kis híján sikerült elsírni magam, de azért megálltam! :)
2011. ápr. 4. 15:09
 2/4 anonim ***** válasza:

Max egy picit.

De nem jellemző rám

2011. ápr. 4. 15:13
 3/4 anonim ***** válasza:
hajjaj.én még nem néztem verseket,de tuti ez lesz nálam is.a múltkor a bazi nagy görög lagzit néztük és elkezdtem bömbölni,hogy milyen szép volt a miénk.hét végén meg a kicsi babaruhákat nézegettem és azon bömböltem,milyen pici volt a fiam,most meg már 16 hónapos és hogy megy az idő.
2011. ápr. 4. 15:56
 4/4 anonim ***** válasza:

Jaj, én még a hülye, megható reklámokat is képes vagyok megkönnyezni, tiszta ciki :)))

Ha meg filmekben van vmi gyerekekkel kapcsolatos rossz dolog, teljesen kiakadok.

2011. ápr. 5. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!