Mennyire lettél beteges, amióta gyermeked van és minden nyavaját összeszed?
Figyelt kérdés
2010. nov. 17. 23:13
1/5 anonim válasza:
többnyire csak a gyerek beteg, én nem kapom el tőle.
2/5 anonim válasza:
A fiam amióta oviba jár azóta azért hazahoz ezt-azt és rendszeresen nemcsak én,a párom is átesik a betegségen,sőt a kisebbik gyerkőc-aki kislány- ő sem marad ki a sorból.Sajna ez van,ezen túl kell esni.Most is már kifele megyünk talán a betegségből,de nagyon beteges időszakunk van.
Amig nem járt óvódába és beteg volt,vagy a kisebbik,akkor nem kaptam el tőlük semmit vagy csak ritkán.
3/5 anonim válasza:
Mármint én? Semennyire. Nagyon ritkán vagyok beteg de most pl. csak én kaptam el a hányós-hasmenőst, szóval nem a gyerekektől jött, hanem valahonnan máshonnan... De ez ritka, mint a fehér holló, hogy én beteg vagyok...
4/5 anonim válasza:
Semennyire :) Igaz, a gyerekeim se betegesek, a kicsi pl. 2 évesen eddig még csak tanácsadáskor látta az orvost, de a nagyok is nagyon-nagyon ritkán betegek (pedig iskolások).
5/5 anonim válasza:
Én régen sem voltam beteges, és most sem vagyok az. Mondjuk az is igaz, hogy a fiam is nagyon ritkán beteg (most három éves, már egy éve bölcsis). Én másoktól szinte semmit nem kapok el, ha beteg vagyok, az általában a saját hülyeségem következménye ("áá nincs olyan hideg, csak a boltba megyek, nem kell kabát"), viszont az igaz, hogy egyedül a fiam képes rámragasztani a nyavalyáit, ha nagy ritkán mégis beteg. Legutóbb ez úgy történt, hogy meg volt fázva, odajött hozzám, és röhögve képen nyalt :D Hát mondom, köszike. Másnap este már én is beteg voltam. De nekem kb. ez kell ahhoz, hogy elkapjak valamit, ennél kisebb dózis rám hatástalan :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!