Hány gyermeked van és miért annyi?
Érdekes kérdés!!!
Nekem kettő van,de szeretnék még egyet.
Hogy miért? Mert imádom a gyerekeket,szerettem volna őket,sikerült is. Most úgy vagyok vele,ha jön örülök neki,ha nem elfogadom.
szintén kettő
sajnos nem lehet több, pedig szerettünk volna még, így marad a kettő, legalább ők megvannak már biztosan
Kettő+egy pici a pocakban. Mindhárom tervezett.
Nekem csak egy testvérem van, mindig is túl kevésnek éreztem. kérdéses, hogy háromnál megállunk-e, de ezt csak akkor tudjuk majd eldönteni, ha odaérünk...
5 gyerekem van.
1-et terveztünk, aztán meggondoltuk magunkat, és lett még egy. A 3. védekezés mellett sikerült 1 évvel a tesója után.
Amikor nagyobbak lettek, hiányzott a pici a házból. De mivel elég nagy a korkülönbség, a babának nem lett volna korban hozzá illő tesója, akivel játszhat, így úgy gondoltuk legyen 2 gyors egymásutánban.
Egyelőre 1, de 3 hét múlva itt a második is :) Ekkora lakásban, amiben most élünk, ennyien férünk el kényelmesen (bár a kistesót nem mostanra terveztük, mégis így alakult, 20 hónap lesz köztük)
Férjemmel így beszéltük meg, hogy két gyermekünk lesz, pár hete mégis elszólta magát, hogy 3-4 év múlva esetleg még egy????? majd meglátjuk :)
Első vagyok.
De jó látni,hogy nem csak én szeretnék harmadik gyereket!!Sőt,hogy ennyien vannak akik többet is szültek,és boldogan!!!!!
KETTő
11,5 éves fiú és 2,5 éves lány
soha nem értettem miért akar valaki 3-at (4-es), de az ő
dolga
mi 3-an vagyunk testvérek, de ez valahogy sosem ösztönözött
két gyerek bőven elég
1 lányunk (teljesen egészséges) van és teljes mértékben örülök, hogy csak egy.
Nem szeretnék többet és a párom se. Pedig anno mind a ketten legalább 2 gyermeket szerettünk volna, ha nem hármat.
Hogy miért?! Nos ... azért, mert a lányunk előtt 3× vetéltem el, kész csoda, hogy ő megmaradt. 8 és fél hónapon keresztül vigyáztam rá a hasamban, amíg egy "faszagyerek" belénk nem jött. Utolsó amire emlékszem, hogy kivettek az autóból és beraktak a mentőbe.
3 hétig nem láttam a lányomat, láb és kéztöréssel + császárral "megúsztam" az egészet. De lehetett volna rosszabb is ... !
Bennem megtört minden ... majd egyszer, ha feldolgozom végleg, akkor lehet lesz második, de addig: KIZÁRT!
És, ami a legszörnyűbb, azt az állatot le se csukták...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!