Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hány gyermeked van és miért...

Hány gyermeked van és miért annyi?

Figyelt kérdés
2011. szept. 23. 13:08
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
13:26: szomorú, ami veletek történt, de "annak az állatnak" nem jár börtön ennyiért.
2011. szept. 23. 13:44
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem jár neki sajnos.. csak tudod, még a jogsiját se vették el, azt se mondta, hogy "bocsi", annyi se történt, hogy "ejnye-bejnye fekete pont.."!

Kórházban a szülei jöttek be, hogy megkérdezzék miben tudnak segíteni ?!!! Az arcát nem merte a szemem elé tolni. Bár jobb is, puszta kézzel fojtottam volna meg!

Utálom az igazságtalanságot! Mert ott is maradhattam volna, vagy maradhattunk volna a gyerekkel a balesetben ..

2011. szept. 23. 13:49
 13/23 anonim ***** válasza:
Ja és bocs az OFF-ért !
2011. szept. 23. 13:49
 14/23 anonim ***** válasza:

Egy, és jó ideig ennyi is lesz.

Egyrészt, mert az apukájával már nem vagyunk együtt, párom jelenleg nincs.

Másrészt, mert egyetemre járok, egy gyerek mellett jól elboldogulok, de ő már négy éves, könnyebb már vele. Két gyerek mellett, főleg eleinte, tuti nem menne ennyire, viszont nem akarok halasztani, mivel már 24 éves vagyok, első diploma, 27 leszek, mire végzek, nem szeretnék 30 évesen pályakezdő lenni, ez így is már elég sok. Ha lediplomáztam, 2 évet minimum dolgozni szeretnék, megszakítás nélkül. Na utána jöhet a tesó, ha lesz megfelelő apajelölt is.

Ha a feltételek adottak lesznek (munkahely, férj), akkor nem tudom, lehet, hogy csak egy tesó lesz, de akár kettőt-hármat is vállalnék, csak úgy nem, hogy ez több év folyamatos otthonlétet jelentsen (szóval nem maradnék otthon egyben 4-5-6 vagy még több évet).

2011. szept. 23. 13:53
 15/23 anonim ***** válasza:
Egy kislányom van és nem szeretnénk több gyereket.Azért nem mert nagyon kislányt szerettem volna és sikerült is, továbbá nincs annyi pénzünk, hogy kettőt felneveljünk, mert mi arra is gondolunk, hogy pl.: továbbtanulást (fő.egy.) is szertnénk neki finanszírozni, nem csak addig nézünk, hogy mindig legyen mit enni a gyereknek, meg majd jó lesz rá a tesó kinőtt ruhája...stb.
2011. szept. 23. 14:00
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Egy kislányunk van. 2 éves múlt. Szeretnénk kistestvért mihamarabb. Aztán majd még egyet kicsit később. :)

Ha egészségileg nem lesz gond, akkor vállalnánk 3-at. Anyagilag bírni fogjuk, volt időnk felkészülni, mert a kislányunk sajnos nehezen sikerült.

2011. szept. 24. 00:34
 17/23 anonim ***** válasza:
egy kislány van, egy a pocakban és terveben még további 2-3, nem tudom elképzelni ,hogy csak 2 gyerekünk legyen, nagy családot szeretnénk. és nem vagyunk gazdagok! de biztos vagyok benne, hogy mindig mindenünk meglesz :)
2011. szept. 25. 14:40
 18/23 anonim ***** válasza:
3 fiam van. Nem volt tudatos a dolog. 1 gyereket szerettünk volna, aztán 3-an jöttek. Több gyereket már nem szeretnénk, mert őket is elég lesz felnevelni.
2011. szept. 25. 14:44
 19/23 anonim ***** válasza:
33%

Egy gyermekem van. Éppen elég sőt, néha sok is. Hiába a férjem támogatása, gyakorlatban nem lehet itt velünk csak ritkán, így nehéznek érzem az egészet. Közben tanulok is egyetemen.

Nem szeretnék kistesót, mert oké, hogy az egyetemnek egyszer vége lesz, de a nagyobbik gyerek marad és mellette még nehezebb lenne minden.

Főleg önző okokból nem akarok többet, szeretnék 2 év után átaludni egy éjszakát.Nem tudnám elölről még egyszer végigcsinálni.

2011. szept. 25. 15:58
 20/23 anonim ***** válasza:

Egy 2,5 éves kisfiú. És nem is lesz több...

Öregek vagyunk kicsit.

37 N/ 53 F

2011. szept. 25. 19:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!