Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hány gyermeked van és miért...

Hány gyermeked van és miért annyi?

Figyelt kérdés
2011. szept. 23. 13:08
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Egy kisfiunk van, későn jött, ezért nem valószínű, hogy lesz testvérkéje (pedig jaj de nagyon jó lenne!! :))
2011. szept. 25. 20:54
 22/23 anonim ***** válasza:

4 fiam van. 16,13,11 évesek és egy 8 hetes kisfiu. 3 gyermekkel egyedül voltam, otthagytam az exférjemet. Mostani páromtól van egy pici fiam, tervezett volt. Mostani szülésem után mondtam hogy nem biztos hogy szeretnék még egyet(22 órát vajúdtam, pulsz még előtte való napokon is, de megérte azt a kinszenvedést, bár akkor másképp gondoltam). A párom már mondta hogy 3 év múlva szeretne mégegyet, hát majd meglátjuk.

Hogy miért van ennyi? Én szeretem a gyerekeket, az életem értelmei.

2011. szept. 25. 23:39
 23/23 anonim ***** válasza:
Eddig 2 fiunk van,és nagyon szeretnénk 3. gyereket is.2 hónapja rajta vagyunk az ügyön...
2011. szept. 26. 13:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!