Hogy vagytok? Mi jár a fejetekben?
Figyelt kérdés
Néha jó kicsit kiírni magunkból a jót és rosszat is.
Itt meghallgathatjuk egymást. :-)
2012. júl. 24. 21:22
11/16 A kérdező kommentje:
7es, én is sajnálom, remélem nem igazolódik be a gyanu, imádkozom érted!
2012. júl. 24. 21:47
12/16 anonim válasza:
Köszönöm szépen!!mégcsak 27 éves vagyok muszáj meggyógyulnom!Jó éjt..
13/16 anonim válasza:
Én is imádkozom érted 7es! 20L
14/16 anonim válasza:
7-es Erőt és kitartást kívánok neked, és remélem nem igazolódik be a gyanú.
15/16 anonim válasza:
Ez nem igazság !van aki drogozik bűnözik sunyi és az elél a csalásból egy csomóig és van aki három gyereket hagy itt pedig ártatlan!Szegénykék! én jól vagyok egész nap pingpongoztam és fociztam most fáradt vagyok le is fekszek csak egy gondolat mindig bánt mert mindig szekálnak testi adottságaim miatt a gyerekek pedig nem tehetek róla vele születtem.
16/16 anonim válasza:
2. vagyok.Most, így éjjel 2 után mi jár a fejemben?Apát nem fogom beengedni.Péntek reggel elment egy motorostalálkozóra "mindjárt jövök" kétszavas mondattal.Na, ottfelejtette magát angyal bögyölője.A nagyobbik lányomnak megígértem, hogy szombaton elvisszük úszni.Mit fogok reggel mondani neki?Megszakad a szívem, hogy megint csak a játszótérig jutunk.
Én meg egy nyamvadt kozmetikushoz nem jutok el több mint 3 éve.
KIZÁROM!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!