Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy vagytok? Mi jár a fejetek...

Hogy vagytok? Mi jár a fejetekben?

Figyelt kérdés

Nekem néha jól esik kiírni magamból örömömet, gondomat. Ha van kedved, oszd meg velünk.

Én jól vagyok, már aludtam 4 órát is egyben az éjjel! :-)

Az ikrek alszanak, lányom itt futkor körülöttem. Megyek ebédet csinálni.

26 hós kislány és 5 hós ikerfiúk anyukája

2011. jan. 14. 10:29
1 2
 1/20 anonim válasza:
100%
Szia! Én kicsit feszült vagyok, mert nemsoká indulok Szlovákiába, én leszek a barátnőm lányának a keresztmamája. :) 13 hós kisfiamra az apukája fog vigyázni. Remélem minden ok lesz.
2011. jan. 14. 10:34
 2/20 anonim válasza:
100%
Szia.Nagyon jól vagyok.Most keltem fel a babámmal aki 18-án lesz 7 hós és tegnap bújt ki az első fogacskája.:):)Most kezdtem hozzá a baba ebédjének elkészítéséhez.:)Nagylányom 7 éves és ő suliba van,de fél egykor jön haza.:)Szép napot mindenkinek.:)
2011. jan. 14. 10:35
 3/20 anonim válasza:
100%

Szia! Én így is-úgy is! :-)

Ma 7 hónapos a kisfiam,imádom...

...de ma jött meg szülés óta először a mensim :-(

...és valamiért a kisfiamat le se tudom tenni,ordít,ha leteszem...ma anyás napja van :-) (titkon bevallom,hogy nekem néha jó érzés,hogy látom rajta a ragaszkodást,mert mikor picike volt,akkor csak két cicinek éreztem magam)

2011. jan. 14. 10:40
 4/20 anonim válasza:
100%
Én kicsit fáradt vagyok, fájdogál a fejem, gondolom a melegfront miatt, meg húzós hetem is volt, minden nap korán (5-kor) keltem, kivéve ma. Külföldi vendégek voltak a nyakamon a munkahelyemen. 2 éves kislányom bölcsiben, kicsit aggódom miatta, mert éjszaka köhécselt egyszer-egyszer, és a héten reggelente nem is találkoztunk, Apa vitte el, Én már korán kezdtem. Talán nem lesz beteg, szívós kiscsaj. :-) De, lényeg, hogy péntek van!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :-))
2011. jan. 14. 10:43
 5/20 A kérdező kommentje:
Én is éreztem, sőt érzem magam két (vagy inkább 4)cicinek, mert még mindig sokat szopiznak. Most kezdünk kóstolgatni, az egyik fiamnak nagyon ízlik a kaja, másik inkább csak szopizna, nem tetszik a kanál (cumisüvegről meg hallani sem akar)
2011. jan. 14. 10:51
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Én kicsit fáradt vagyok!

Nem tudom mi lelte éjjel a fiamat, de 1-től 4-ig félóránként rákezdett a sírásra. Mire visszaaludtunk, ő elkezdett nyöszörögni. Talán front jött? Mert egyébként jó alvó!

Ezt leszámítva jól vagyok, készülök a szülinapokra! Enyém most hétfőn lesz, páromé február 7-én, a kicsi meg 9-én lesz 1 éves!

Néha azon elmélkedem, hogy eltelt az idő! Most született a kis csibész, és már mindjárt 1 éves...

2011. jan. 14. 10:55
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Elsősorban az, hogy végre péntek van! A nagyok suliban, a kicsi (2,5 éves)itt épít épp mellettem. Én is fáradt vagyok, mert éjjel megint 2x ébredt őnagysága ):S. Már nem tudom, mit csináljak vele... Az ebédünk fő, mire a nagyok hazaérnek, el is készül. Kicsit pihizek addig.
2011. jan. 14. 10:56
 8/20 anonim ***** válasza:

Tök jó kérdés!

Én épp most jöttem be az udvarról két éves fiammal. Lányaim az iskolában, férjem dolgozik.

Azon gondolkodom, hogy úgy mennék valahová délután, olyan gyerekmentes programra:)

Valószínűleg nemsokára jön a barátnőm.

Legjobban az foglalkoztat, hogy a közelgő névnapokra, szülinapokra hasznos játékokat böngészek itt a neten hetek óta;)

2011. jan. 14. 11:08
 9/20 anonim válasza:
100%

Itt a hétvége :)

Csajszikám (1 éves) alszik, én pihizek, délután jön unokaöcsém, majd hármasban sétálunk egy nagyot.

Férjem ma későn jön haza :( De hétvégén vásárolgatunk, csavargunk, anyóshoz megyünk, szüleimhez is, apukám pedig fánkot süt nekünk vasárnap :) Süt a nap és ez jó.....és tervezgetem, hogy is rendezzük át a lakást, ha majd jön a kistesó (még nem, de már tudjuk, mikor kezdjük a "projektet")

Szóval, így tök jól elvagyok :)

Mindenkinek szép napot!!!!!!!!!!!

2011. jan. 14. 11:10
 10/20 anonim válasza:
100%
Sziasztok.Olyan jó ez a téma.Legalább én is most kiírhatom magamból.Pár napja elég zakkant vagyok.Sztem kezd az agyamra menni a bezártság.Sajnos nem nagyon tudok sehova menni mert ahol lakunk nincs senkink 5 utcánk van és 1 boltunk.A város 6 km-re persze nincs mivel közlekednünk.És tegnap végre rászántam magam h elkezdek vezetni (van jogsim)csak félek de muszáj erőt venni magamon mert félek h megzakkanok itthon.Kicsi lányom 23-án lesz 11 hós.Eddig nagyon szépen elaludt minden egyes este éjszaka néha néha felkelt.Erre pár napja ő is ....este nem akar elaludni és sokszor felkel.Ma elterveztem h ebéd után az 5 utcából legalább 3-at végig sétálunk.sajna ez van....remélem hamar vége lesz ennek a bezártságnak...
2011. jan. 14. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!