Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy vagytok? Mi jár a fejetek...

Hogy vagytok? Mi jár a fejetekben?

Figyelt kérdés

Nekem néha jól esik kiírni magamból örömömet, gondomat. Ha van kedved, oszd meg velünk.

Én jól vagyok, már aludtam 4 órát is egyben az éjjel! :-)

Az ikrek alszanak, lányom itt futkor körülöttem. Megyek ebédet csinálni.

26 hós kislány és 5 hós ikerfiúk anyukája

2011. jan. 14. 10:29
1 2
 11/20 anonim válasza:
51%

szia! Te jó ég, csajok! De jó, hogy csak ennyi bajotok van! Nekem oldalakba telne összeírni, mi minden jár most a fejemben, ezért megpróbálok csak címszavakban írni:

- 11 hónapos kicsi fiam egész jól aludt az éjjel, ahhoz képest, hogy szilveszter óta csak egyetlenegyszer aludt rendesen. Nem tudom, mi baja, de nem alszik rendesen, hullafáradt vagyok és imádkozom, hogy ma este tudjon aludni. Esküszöm, rámjön a sírás, ha beesteledik, annyira sz@rok az éjszakáink mostanság.

- el akartam vinni orvoshoz épp emiatt, de nálunk esik az eső, a buszbérletem meg lejárt, gyalog meg megázunk odáig, szóval nem megyünk sehová.

- nincs kifizetve az egyetemi tandíjam, így a vizsgaszesszióba nem mehetek be, vagyis minden vizsgámat nyáron kell letegyem, az államvizsga előtt. Így nagyon húzós lesz. Inkább írom a vizsgadolgozatomat, de az nehezen megy, közben bújom a szakkönyveket. Már amikor tudom a nemalvó fiam miatt.

- a férjem nem tud segíteni, hála istennek sok a munkája, így lesz sok pénz, remélem, az idén befejezzük a házunkat, már alig várom:) Általában a tél, jan-febr-márc elég pangós szokott lenni, szóval jó, ha jön a munka:))) Csak segíteni nem tud, így minden az én nyakamon van és néha összeveszünk a fáradtság miatt:(

- ma vagyok a menzim 6. napján, kistesót szeretnénk, és idegesít, hogya nemalvó fiam miatt nem tudok hőmérőzni, így nagyon bele kell húzzunk, hogy látatlanban elkapjuk a pé lehetséges napját. Szóval a sok fenti problémám mellett még nézzek is ki jól, legyek kívánatos és csináljak kedvet mindkettőnknek a szexre is. Kicsit sok a gondom...

ja, és jövővasárnap szülinap, szóval lelkiekben készüljek fel arra is...

Azért jó, hogy kiírtam magamból. Köszi a lehetőséget:)

2011. jan. 14. 11:32
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Alapjáraton jó lenne a kedvem de sok dolog miatt ideges vagyok.

-kisfiam 6 hónapos lesz, nem akar szopizni már pár napja egyáltalán, max egy picit éjjel, tápszerrel kell tömnöm :(

-egész család beteg, félek nehogy elkapja ő is

-vizsgaidőszakom van és nem válaszolnak a tanárok a feltett kérdéseimre szóval elég ideges vagyok emiatt is

-GYED igénylés gondjaink is vannak, nem tudom megkapjuk-e a pénzt

-annyiba fog kerülni a tandíjam a fősulin tavaszi félévben hogy nem tudom kitől kérünk rá kölcsön.

Röviden ennyi.

Kisfiam most alszik de nem tudok pihenni mert kattog az agyam a problémákon ezért itt lógok hogy kikapcsoljak és legalább kibeszéljem ami bánt :(

De annak örülök hogy van Ő, nélküle sokkal rosszabbul érezném magam. Jön a hétvége, és bár imádom főzni és ennénk is egy jót de a gyomorinfluenza miatt amiből mászunk kifelé még ezt sem tehetem meg.

Azért remélem sikerül valahogy kikapcsolódnom, bár félő hogy ez csak még odébb van.

2011. jan. 14. 11:40
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
11.40. vagyok, kihagytam hogy nőgyogyihoz is vissza kell mennünk mert valami nem okés a varrat helyén és össze-vissza vérzek is.
2011. jan. 14. 11:42
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
11,32-es.A te problémáid se eret verők.szerintem azért mert nem kezdenek sajnálkozásba panaszkodásba , még lehetnek nagy,vagy még nagyobb problémáik.Én sem vagyok az a panaszkodós típus,igy nálunk a családban mindenki azt hiszi milyen tök jő nekem.azt hiszik én sosem éjszakázom,hogy az én fiam sosem hisztis,hogy ő mindig el van egyedül,hogy nálam a lakásban hipp-hopp megoldódnak a dogok,de pedig van amikor én is fáradt vagyok,mert már hónapok óta fel ébredünk éjszaka többször is,nappal meg anyás és lóg rajtam,és nagyon fáj a fejem,és a gyógyszer se segít.de ma egyébként jol vagyok.Annyit teszek bele egy napba ami belefér,a többit majd holnap.
2011. jan. 14. 11:56
 15/20 anonim válasza:

11.32-ES VOK. aKKOR LEHET, HOGY NEKEM MOST ÉPP AZ A BAJOM, HOGY NÁLUNK BE VAN BORULVA ÉS ESIK AZ ESŐ. aMÚGY EMBERE VÁLOGATJA, KINEK MI FÉR BELE EGY NAPBA. éN MINDEN EGYES NAP EZEKEN A GONDOKON AGYALOK, AMIKET LEÍRTAM, ÉS EZALÓL NEM KIVÉTEL SEM A HÉTKÖZNAP, SEM PEDIG A HÉTVÉGE. a FÉRJEM VÁLLALKOZÓ, MINDÍG DOLGOZIK. nEM ÉRZEM A KÜLÖNBSÉGET A PÉNTEK ÉS A SZOMBAT KÖZÖTT, NEM BOLDOGÍT, HOGY MA ÉPP PÉNTEK VAN.

eGYÉBKÉNT ALAPJÁRATON OPTIMISTA VAGYOK, MÉG HA NEM IS EZ JÖN LE A SOK PANASZKODÁSBÓL:)))

2011. jan. 14. 12:05
 16/20 anonim ***** válasza:

köszi a kérdést!

Már jobban vagyok,egy hete beteg az egész család,kisfiamnak hörghurutja van.Nagyon sokat köhög,sokszor hány,sokat fogyott,pedig elég nádszál volt eddig is.Most már jobban van,és ma délben végre megint elaludt egyedül ahogy a betegség előtt is.

2011. jan. 14. 12:17
 17/20 anonim ***** válasza:

Ideges vagyok,mert szerdán kezdenék melozni,de a fiammal tegnap jöttünk haza a kórházból,így mindjárt 2-3 hét táppénzzel inditok. Csak nem tudom melyik melohelyemre adjam le,mert éppen áthelyezés alatt vagyok.Ugyanaz a cég,csak a város változik.

Lányom ma kapott oltást,anyagilag a béka segge alatt vagyunk.

Páromnak már 1 hete imdákozom,h nyomtassa ki a nyilatkozatot,ma fél 2 ig kellene leadnom,de baccik rá.

2011. jan. 14. 12:33
 18/20 anonim válasza:

hát hol jol vagyok,hol idegesen.

Várom a 16 hos fiam véreredményeit,ezért nagyon ideges vagyok

kellene takarítanom,de az sem megy ma.Már 4. napja fáj a fejem,pedig eddig azt sem tudtam,hogy mi az,de valoszínu azért,mert ideges vagyok.

Nekem is már az agyamra megy az egyedul lét,mi is olyan helyen lakunk,ahol pár utca van csak,az emberek ki sem utik az orrukat a házbol,ha ki is megyunk sétálni nem találkozunk senkivel,kisgyerekes anyukák vannak,csak soha nincsenek kint.Jo ha 1 honapban 1-szer látom oket,de akkor sem szorakozunk,férjem sokat dolgozik,szoval társaság egész nap nulla,itt is csak 1 kis uzlet van,város meg 10 km,de minden nap nem autokázhatok,hogy emberek kozott legyek.Na de jo volt kiírni,koszonom.

2011. jan. 14. 12:34
 19/20 anonim ***** válasza:
Hétfőn vizsgázom, de már megint gép előtt ver az Isten (bocs a szóhasználatért). De egy csomó olyan dolog van, amit csak neten tudok megnézni, mert itt van bő szakirodalom, csak hát ugye, az ember akkor már e-mailt néz, jött-e válasz a kérdésére, Farmville, kutyafüle, de a tétellel meg nem halad >_<
2011. jan. 14. 15:30
 20/20 anonim válasza:
Én fáradt vagyok,beteg is, jól esne valami erdőbe mászkálni, lehetne nyár.
2011. jan. 15. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!