Hogy vagytok? Mi jár a fejetekben?
Néha jó kicsit kiírni magunkból a jót és rosszat is.
Itt meghallgathatjuk egymást. :-)
Tűrhetően. Éhes vagyok, de majd a férjemmel eszek, ha elaltatta a lányunkat. Bízok benne, hogy még az apja karjaiban elalszik, és nem kell a babakocsiban altatni. :)
És te?
Fáradtan...Van egy 5 hónaposom, és egy 3 évesem.Ha nem megyünk el valahova hétvégén, akkor tuti bekattanok.Jah, még fogyózom is.Ez is bajom az tuti, pedig nagyon jól megy.
Apa folyton dolgozik:(:(:(
És Te?
Az én lányom lassan egy órája alszik, én meg netezek. Délután én csavarogtam, ma az apja volt vele. Szóval jól vagyok, jó kedvem van. :)
Csak éhes vagyok kicsit, lehet, hogy eszek valamit. :)
Ma csak fél órát aludt a drága kisfiam napközben, a szokásos 2,5-3 helyett. Ráadásul a férjem is 2 órával később ért haza, mint ahogy szokott, úgyhogy esélyem se volt napközben pihenni, feltöltődni kicsit. De legalább 10 perc alatt elaludt este. :D
Mára lezárom a napot részemre, elvonulok zenét hallgatni és remélhetőleg gyorsan elalszom rajta. :D
Fáradtan, éhesen. Csöppcsajom erőteljesen fogzani kezdett ma, egész nap nem aludt, csak nyűglődött. Délután öt körül sikerült lekötnöm 20 percre a figyelmét, mikor adtam neki egy lábast és egy fakanalat, azzal eljátszott kicsit.
Mostanra dőlt ki. A férjem majd 23:00 körül ér haza, vele fogok vacsorázni, addig pedig gépezek, vaterázok, közben Jane Austen-filmet nézek. És imádkozom, hogy már ne kelljen fel reggelig a csöppség. :)
9 hós csöppcsaj anyukája
Pont azon agyaltam, milyen szörnyű anya vagyok:) A fiam mamánál van szombat óta, holnap megyünk érte. Nagyon hiányzik, és alig várom, hogy lássam, de nem tudok nem arra gondolni, milyen kényelmes volt ez a pár nap (38 hetes vagyok, és egyre nehezebben mozgok, pláne egy örökmozgó 3 évessel:D)
Úgyhogy kicsit szégyellem magam:( Pedig imádom a fiamat:D
7/7
Uhhhh!Sajnálom!Csak nem lesz baj!Erre gondolj!
Köszönöm a kérdéseket, jól vagyok, kicsit fáradtan. Meg kicsit szomorúan, mert mire oda jutok, hogy mind a három kicsi alszik, apa is elalszik, és hiányzik az összebújás. :-( Most is olyan jól alszik, horkol mellettem, hogy nincs szívem felkelteni, bár lehet nem lenne ellenére. :-)
Férjem nekem is sokat dolgozik, van hogy reggel úgy megy el, hogy észre sem veszem (vagyis kimegy csak, itthon a műhelye). A lányom már nem alszik nap közben (4 éves lesz) csak egy héten 1-2szer, úgyhogy feltöltődés, idő magamra?!? Kicsit elmennék futni...az jó volna.
Az ikreknek most lesz a szülinapjuk, 2 évesek a fiúk. Azon tűnődöm milyen forma tortát süssek nekik. Ma apa egy csoki-kanapét kapott. :-)
Jár még a fejemben egy negyedik baba gondolata, de azt egyenlőre hessegetem, vissza szeretnék menni jövő összel dolgozni, aztán utána esetleg, ha....
Aki enni készül, jó étvágyat!
És mindenkinek szép estét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!