Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy vagytok? Mi jár a fejetek...

Hogy vagytok? Mi jár a fejetekben?

Figyelt kérdés

Néha jó kicsit kiírni magunkból a jót és rosszat is.

Itt meghallgathatjuk egymást. :-)

2012. júl. 24. 21:22
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Tűrhetően. Éhes vagyok, de majd a férjemmel eszek, ha elaltatta a lányunkat. Bízok benne, hogy még az apja karjaiban elalszik, és nem kell a babakocsiban altatni. :)

És te?

2012. júl. 24. 21:25
 2/16 anonim ***** válasza:

Fáradtan...Van egy 5 hónaposom, és egy 3 évesem.Ha nem megyünk el valahova hétvégén, akkor tuti bekattanok.Jah, még fogyózom is.Ez is bajom az tuti, pedig nagyon jól megy.

Apa folyton dolgozik:(:(:(

És Te?

2012. júl. 24. 21:27
 3/16 anonim ***** válasza:

Az én lányom lassan egy órája alszik, én meg netezek. Délután én csavarogtam, ma az apja volt vele. Szóval jól vagyok, jó kedvem van. :)

Csak éhes vagyok kicsit, lehet, hogy eszek valamit. :)

2012. júl. 24. 21:29
 4/16 anonim ***** válasza:

Ma csak fél órát aludt a drága kisfiam napközben, a szokásos 2,5-3 helyett. Ráadásul a férjem is 2 órával később ért haza, mint ahogy szokott, úgyhogy esélyem se volt napközben pihenni, feltöltődni kicsit. De legalább 10 perc alatt elaludt este. :D

Mára lezárom a napot részemre, elvonulok zenét hallgatni és remélhetőleg gyorsan elalszom rajta. :D

2012. júl. 24. 21:29
 5/16 anonim ***** válasza:
Én erőt gyűjtök, aztán megyek takarítani, és várom, hogy a férjem 23:00 körül hazajöjjön a munkából. Amúgy elég cefetül, mert nagyon úgy néz ki, hogy nem vesznek vissza dolgozni szeptembertől, emiatt kicsit, nagyon görcsös vagyok :-(
2012. júl. 24. 21:34
 6/16 anonim ***** válasza:

Fáradtan, éhesen. Csöppcsajom erőteljesen fogzani kezdett ma, egész nap nem aludt, csak nyűglődött. Délután öt körül sikerült lekötnöm 20 percre a figyelmét, mikor adtam neki egy lábast és egy fakanalat, azzal eljátszott kicsit.

Mostanra dőlt ki. A férjem majd 23:00 körül ér haza, vele fogok vacsorázni, addig pedig gépezek, vaterázok, közben Jane Austen-filmet nézek. És imádkozom, hogy már ne kelljen fel reggelig a csöppség. :)

9 hós csöppcsaj anyukája

2012. júl. 24. 21:38
 7/16 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok jól...3 gyermekem van 6,5 éves 5.5 éves 2 éves és lehet agydaganatom van most próbálják kideriteni de nagyon ugy néz ki.hogy most mi lessz fogalmam sincs nekem fel kell nevelnem a manóimat abban bizok nincs késő mert, nem régen jelentkeztek a tüneteim.ithon senki nem tudja de jó ezt igy kiirni magamból.
2012. júl. 24. 21:40
 8/16 anonim ***** válasza:

Pont azon agyaltam, milyen szörnyű anya vagyok:) A fiam mamánál van szombat óta, holnap megyünk érte. Nagyon hiányzik, és alig várom, hogy lássam, de nem tudok nem arra gondolni, milyen kényelmes volt ez a pár nap (38 hetes vagyok, és egyre nehezebben mozgok, pláne egy örökmozgó 3 évessel:D)

Úgyhogy kicsit szégyellem magam:( Pedig imádom a fiamat:D

2012. júl. 24. 21:42
 9/16 anonim ***** válasza:

7/7

Uhhhh!Sajnálom!Csak nem lesz baj!Erre gondolj!

2012. júl. 24. 21:44
 10/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kérdéseket, jól vagyok, kicsit fáradtan. Meg kicsit szomorúan, mert mire oda jutok, hogy mind a három kicsi alszik, apa is elalszik, és hiányzik az összebújás. :-( Most is olyan jól alszik, horkol mellettem, hogy nincs szívem felkelteni, bár lehet nem lenne ellenére. :-)

Férjem nekem is sokat dolgozik, van hogy reggel úgy megy el, hogy észre sem veszem (vagyis kimegy csak, itthon a műhelye). A lányom már nem alszik nap közben (4 éves lesz) csak egy héten 1-2szer, úgyhogy feltöltődés, idő magamra?!? Kicsit elmennék futni...az jó volna.

Az ikreknek most lesz a szülinapjuk, 2 évesek a fiúk. Azon tűnődöm milyen forma tortát süssek nekik. Ma apa egy csoki-kanapét kapott. :-)

[link]

Jár még a fejemben egy negyedik baba gondolata, de azt egyenlőre hessegetem, vissza szeretnék menni jövő összel dolgozni, aztán utána esetleg, ha....

Aki enni készül, jó étvágyat!

És mindenkinek szép estét!

2012. júl. 24. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!