Melyik nevet válasszuk a babáknak?
A vezetéknév: Németh
Van egy Flóránk. Nem tudjuk, hogy az ikrek lányok, fiúk vagy lány és fiú lesznek. Ez meglepi lesz. Ti melyik nevet választanátok?
Lánynév: Gyöngyvér,Korinna,Loretta,Anikó,Angéla,Angelika,Alexandra,Sára,Elizabet
Fiúnév:
Csaba,Mátyás,Zalán,Tamás,Sebestyén,Martin,Dávid,András
2-2 nevet írok, ha azonos neműek akkor egyértelmű, ha különböző neműek akkor az elsőket adnám.
Gyöngyvér, Sára
Csaba, András
Gyöngyvér, Sára
Mátyás, Sebestyén
Flóra-Dávid
Flóra-Alexandra
Dávid-András
(ha a Flóra adott, én így választanék)
De ha amúgy is van sok elképzelés és lutri a babák neme, akkor várjátok meg míg kibújnak. Válasszatok olyat ami illik rájuk.
Húgomnak nem volt egy napig neve, míg a szüleink rá nem jöttek, mi a leghozzáillőbb. :)
Nekem a Sára és az Elizabet tetszik nagyon.Talán még a Loretta.Gyöngyvér nem tetszik,a Gyöngyi becézés öreges,nekem valahogy férfias név.Anikót gyereknek nem tudom elképzelni,40 körülit képzelek ebbe a névbe.Angéla,Angelika,Alexandra nagyon nem tetszik,olyan utcalányosnak tartom ezeket a neveket.Komolytalannak.Korina túl idegennek hangzik.
Csaba öreges.Mátyás túl komoly,régies.Zalán nem tetszik,furcsa hangzása van.Tamás nagyon szép,a Tomi becézés is nagyon cuki.Sebestyén nem tetszik,öreges a Sebi becézés sem tetszik.Martin túl külföldies.Dávid nagyon szép,tetszik.András túl komoly,nekem kissé unalmas név.A Tamás,Dávid nagyon szép.
A fiú-lány párosnál,a Sára,Dávid nevet választanám.
Elizabet, Korinna
Martin, Csaba
Elizabet, Martin
1. Sára, Elizabet
2. Mátyás, Martin
3. Sára, Mátyás
Elizabet és Angéla
Dávid ás Mátyás
András és Angéla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!