Melyik nevet válasszuk?
Figyelt kérdés
37 hetes kismama vagyok.Lányom fog születni.Már amikor kiderült,hogy kislányt várunk megbeszéltük a párommal,hogy
Helga lesz a kisbabánk neve.Nagyon tetszett/tetszik ez a név,viszont most nagyon megtetszett az Eliza név is.
Ez is nagyon különleges,szép.
Családnevünk:Gáp
Szerintetek?Eliza vagy Helga?Csak egy nevet szeretnénk.
2012. jún. 6. 18:01
1/11 anonim válasza:
Gáp Eliza szerintem :) Valahogy jobb a kiejtése.
3/11 anonim válasza:
ez így szerintem nehéz döntés ha mindkettő tetszik nektek ne tőlünk idegenktől kérdezzétek:)viszont tényleg mindkettő nagyon passzol hozzá szép nevek:)Bár nekem Emma a favorit a lányomat mégsem így hívják:) Irjátok rá 5 papir darabra a Helgát 5-re pedig az Elizát és jól rázzátok össze egy dunsztos üvegben majd húzzatok egy nevet:)Mi a fiúnknál így jártunk el:)Nem bántam meg:D
4/11 anonim válasza:
Gáp Eliza sokkal jobban passzol :)) Jobb a hangzása mint a Gáp Helgának, és modernebb is:)
5/11 anonim válasza:
Eliza. A Helga is szép név, de a vezeték nevetekhez nem illik. Olyan, mintha hápogna valaki.
6/11 anonim válasza:
Csatlakozom, szerintem is Gáp Eliza:-)
8/11 anonim válasza:
Eliza. Így hívják 2 éves unokahúgomat is! :)
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,megerősítettetek,Gáp Eliza lesz a kislányom,aki hamarosan megszületik.Már elment a nyákdugó,beilleszkedett a helyére,és 20 percenként vannak jóslóim,amik egyre sűrűsödnek.
2012. jún. 6. 19:58
10/11 anonim válasza:
Gyönyörű mindkét név,de az Eliza valóban jobban passzol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!