Szerintetek is rosszul hangzik így? Névkérdés?
Kicsit ilyen Stan és Pan-os jellege lenne a dolognak.
Nem választanék és nem is választottam hasonló nevet a gyerekeimnek.
Például fiú Gábor, lány Gabriella, szerintem ez is béna :S
Hát.....külön-külön szép, de most gondold el együtt a két gyermeked.... szólsz valamelyiküknek, mindketten felkapják a fejüket... Bár valóban jól hangzik, de hangzásban nagyon egyforma a kettő.
És a Milica? Ahhoz mit szólsz, azt is lehet Milának becézni...Hm,??
Akármilyen nevet választasz, mindig lesz olyan, akinek nem fog tetszeni. Engem nem érdekelt, hogy ki mit szól a gyerekem nevéhez. Mila szerintem gyönyörű. A gyerek meg nem süket, tudni fogja, hogy őt szólítod-e vagy a tesóját.
Nekünk Olívia lett volna a kislány, de fiú lett. A nagyfiam meg Olivér. Lesz.rtam, hogy ki mit mond. A legjobb ilyenkor egyébként, ha nem mondasz konkrét nevet, hanem mondod, hogy még gondolkodtok rajta, nincs ötlet. Aztán ha megszületik a gyerek, akkor már úgysem szólhatnak semmit :)
Szerintem nem gáz a Milán és Miléna testvérpár. Pláne, ha ti úgyis Milosnak és Milának fogjátok őket szólítani.
Amikor vártuk a hugit, találtam egy nevet: Dina. Nem nagyon tetszett, de jót nevettünk milyen vicces lenne a Dani mellé egy Dina. :) Végül nem az lett, hanem Lilla...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!