Szerintetek is rosszul hangzik így? Névkérdés?
Figyelt kérdés
Szóval van egy kisfiunk akit Milánnak hívnak, ez volt az egyetlen név ami igazán tetszett. Most kislányunk lesz, és nagyon tetszik a Miléna név, de azt mondják többen is hogy elég hülyén hangzik, hogy két ennyire hasonló nevet kapjon a két gyermek. Csak nekem úgy tetszene, hogy Mila, meg amúgy is. Ti mit gondoltok? Tegyek le erről a névről, és keressek mást a kislánynak?2012. máj. 31. 13:48
11/18 anonim válasza:
Nekem tetszik és annyira nem is hasonló. Ha pedig úgyis becézni fogjátok, úgy meg végképp jó.
12/18 A kérdező kommentje:
:D Nálunk sem szereti apuka ezt a csapatot, volt is egy kis vacillálás emiatt akkoriban. :D
2012. máj. 31. 14:44
13/18 anonim válasza:
Szerintem nagyon jól hangzik ez a két név testvéreknek :)
14/18 anonim válasza:
Szerintem is szuper jó. Én is hasonlóan döntenék. Még akkor is, ha fiú lenne a következő is.
15/18 anonim válasza:
Szerintem sincs semmi különös abban, ha a különböző nemű testvérek nevei hasonlítanak.
A Mila becézés tetszik nekem is. Esetleg Kamilla? Ezt a nevet is lehet röviden Milának becézni.
16/18 anonim válasza:
Egyáltalán nem hangzik rosszul...nekem nagyon tetszik az ötlet!
Tudom,hogy sokan másként gondolják,de ha nekem ikreim születtek volna,akkor biztosan olyan neveik lettek volna,ami összecseng...de csak ha tesója lenne a lányomnak az ő neve is olyan lenne ,ami hasonló hangzásban!
Szerintem nagyon jó választás...
17/18 anonim válasza:
idétlen,ne haragudj. milán és mila? bob és bobek,lolka és bolka. és lehet h még sokan fognak így asszociálni,gondolj arra amikor nagyobbak lesznek,te örülnél ha csúfolnák őket?
félre ne érts én pont h nem vagyok ilyen csúfolódós,de sajnos sokan igen..
18/18 anonim válasza:
Szerintem jol hangzik!Az en testverem Peter en pedig Petra vagyok!Imadjuk a hasonlosagot meg mindig.A szomszedban is van egy Milan nevü kisfiu, Öt Milusnak becezik.Es szerintem annyira nem is hasonlit, az mar durvabb lenne, ha Milan es MilAna lenne, de mivel Milena, szerintem szepen csengene a ket nev. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!