Melyik nevet válasszuk?
Most ikreket várok. A vezetéknév: Kiss.
A tesók: Dominik Ádám13,Tamás Imre11,Réka Zsuzsanna10,Léna Dorottya6,Márk Bence5,Kíra Emília2,5.
1.Lilien Petra-Laura Izabella
2.Eszter Petra-Enikő Izabella
3.Bettina Petra-Blanka Izabella
4.Jázmin Petra-Janka Izabella
5.Lilien Petra-Léna Izabella
Jó ég, mennyi gyerek :) Nagyon nagy gratuuu hozzájuk :)
Ezek tetszenek: Eszter, Enikő, Blanka, Janka, Lelle.
Atya ég, mennyi gyerek! Bocs,de ez volt az első gondolatom... Amúgy nagyon szupi,hogy ennyi gyereketek van, tuti imádjátok a gyerekeket,ha még az ikrek is jöhetnek! Tisztellek ezért! És gratulálok!
Na de a kérdésedre válaszolva,nekem a 4-ik párosítás tetszik. Sok boldogságot és egészséget minden gyermekhez!!! 37hkm.
4. es párosítás.
Kedves Kérdező, nagyon kíváncsi vagyok, és örülnék, ha válaszolnál: mennyire nehéz ennyi gyerekkel? Megszülni, felnevelni stb.
Nagyon csodállak, biztosan jól csinálod a dolgokat, hogy ennyi gyerekkel bírsz. Minden elismerésem...:-)!Nekünk "még" 1 baba van, idővel szeretnénk 1 esetleg 2 kistesót, de sokszor még eggyel is kifáradok.
1. variációra szavazok.
De nem semmi, hányan vagytok:-)
Amit előre leszögezek:nem tetszik az Izabella,második névként sehol sem.
1.Lilien nem tetszik,Petra nagyon,Laura semleges.
2.Eszter,Petra,Enikő tetszik.Bár az Enikő szintén inkább semleges.Az a jelentése,hogy szarvastehén.
3.Petra tetszik,Bettina is.Blanka semleges,bár annyira nem tetszik.
4.Jázmin Janka nagyon nem tetszik.
5.Petra és Léna tetszik.
Én ezt választanám:Petra Eszter-Bettina Léna
Nekem a Petrával szemben vannak ellenérzéseim. Az Enikő, Bettina, Lelle, Blanka kifejezetten nem tetszik, ne haragudj.
A Jázmin és a Janka szép, az Eszter és a Laura is, az Izabella meg nekem is az egyik favorit(lenne, ha aktuális lenne).
A ezeket a párosításokat akarjátok, akkor a 4. Vagy én variálnám a párokat.
De
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!