Anyukák, engeditek 5 év körüli gyermeketeket fára mászni?
Figyelt kérdés
Nálunk vita van a férjemmel,mert ő engedné,én meg nem. Anyósoméknál van egy hatalmas cseresznye fa, meg kisebb bokros fa. Vannak nála nevelt gyerekek,egy 7 éves fiú és egy 7 éves lány. Ők állandóan(főleg a lány) a fára másznak és a fiam is megy utánuk föl a fára. Nem győzöm leparancsolni róla.Ha ott hagyom akkor ugye nem látom mit csinál, igazából anyósom se ülhet a nyakukon egész nap.,ha kint vannak az udvaron. Én parázok,hogy mi van ha véletlen nincs kint velük és épp akkor esik le,és eltörik keze-lába,vagy épp fejjel esik le. Engedjem vagy ne,hogy gyakorolja? Én is másztam anno fára,de már iskolásan,nem ilyen kicsiként. Nálatok ez hogy működik? Engeditek?
Köszönöm, egy kissé aggódós anyuka.
2012. júl. 23. 14:21
11/11 anonim 

válasza:

Engedem, de sajna elég fostinyák, igy nem akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!