Anyuka lettem! Akkor már nem is öltözhetek szépen? Csinos anyuka=pasivadász?
3,5 éves a lányom,a húga pedig 5 hónapos.Vékony,magas alkatom van,hamar visszafogytam a szülés után.Szeretek csinosan öltözködni./Félreértés ne essék,nem kiskosztümben és tűsarkúban megyek játszótérre./De nem is az otthoni tréning ruhában.Elmentem a lányokkal vásárolni,hazafelé jövet beültünk egy cukiba."Rövid"(térdfelé érő)szoknyában voltam,balerina cipőben és egy rövid ujjú felsőben.Ki voltam festve.Jön egy ismerősanyuka.Végignéz,majd megszólal:"Milyen példát mutatok én a lányaimnak?"Nagyon ideges lettem.Mondtam neki,hogyha majd ő olyan példát mutat a gyerekeinek,mint én akkor legyen olyan nagy a szája.Azóta tiszta düh vagyok.Én nem értem,az ember nem öltözhet fel szépen?Úgy indul a reggelem,hogy szépen megcsinálom a hajam,és kifestem a szempillám.Egy normális tréningruhában vagyok otthon.Ha lemegyünk a játszóra/sétálni egy edzőcipő és farmer van rajtam.Akkor is igyekszek csinos lenni,de természetesen egyszerű.Semmi kiívó,de mégsem az otthoni viselet.Akkor is többször végigbámulnak,és húzkodják a szemöldöküket.Már azért is kaptam,hogy nem kéne zumbára járjak.A zumba heti kétszer van,fél 8-tól 9-ig.
Ti mit gondoltok?Miben jártok játszótérre/ide-oda?
Nekem van egy 3,5 eves fiam es 30+5 hetes terhes vagyok a kistesoval.
Meg terhesen is csinosan oltozkodok a terhessegem elott meg plane. Az orvosom minden talalkozasnal csak nez,hogy megint milyen csinosan vagyok feloltozve. Hajam a hatam kozepeig er ,fulbevalot,ekszert mindig viselek ruhatol,fazontol,stilustol fuggoen. Sminkelni mindig sminkelek. Jatszoterre se macko cuccba jarok. Alapbol nem tudok lapos talpu cipoben jarni a magas sarku-talpuakhoz pedig nem is illik a trening ruha.
Engem is szoltak mar meg de szerencsere olyan fajta vagyok akit teljesen hidegen hagy mas emberek velemenye. Egyedul a csaladom,ferjem es az igazi barataim velemenyere adok.
Neked is azt javaslom,hogy tojd le magasrol a karogo,zsroshaju anyukakat es nehogy lejjebb vegyel a mercedbol amihez tartod magad :)
ne haragudj egyébként, hogy őszinte leszek, a csinosságoddal a világon semmi gond, azzal viszont igen, hogy picit hmm... durvának tűnsz így neten. ne álltasd magad azzal, hogy ez csak az őszinteséged, meg az, hogy szereted, ha igazad van, az egyik válaszoló csak rávilágított arra, hogy azon a környéken ő ilyennel nem találkozott, mire te "hogy mersz engem megcáfolni?"... szóval a gond itt inkább a kihaénnem stílusoddal van. bocsi, ez kikívánkozott.
7. és 30. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!