Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyuka lettem! Akkor már nem...

Anyuka lettem! Akkor már nem is öltözhetek szépen? Csinos anyuka=pasivadász?

Figyelt kérdés

3,5 éves a lányom,a húga pedig 5 hónapos.Vékony,magas alkatom van,hamar visszafogytam a szülés után.Szeretek csinosan öltözködni./Félreértés ne essék,nem kiskosztümben és tűsarkúban megyek játszótérre./De nem is az otthoni tréning ruhában.Elmentem a lányokkal vásárolni,hazafelé jövet beültünk egy cukiba."Rövid"(térdfelé érő)szoknyában voltam,balerina cipőben és egy rövid ujjú felsőben.Ki voltam festve.Jön egy ismerősanyuka.Végignéz,majd megszólal:"Milyen példát mutatok én a lányaimnak?"Nagyon ideges lettem.Mondtam neki,hogyha majd ő olyan példát mutat a gyerekeinek,mint én akkor legyen olyan nagy a szája.Azóta tiszta düh vagyok.Én nem értem,az ember nem öltözhet fel szépen?Úgy indul a reggelem,hogy szépen megcsinálom a hajam,és kifestem a szempillám.Egy normális tréningruhában vagyok otthon.Ha lemegyünk a játszóra/sétálni egy edzőcipő és farmer van rajtam.Akkor is igyekszek csinos lenni,de természetesen egyszerű.Semmi kiívó,de mégsem az otthoni viselet.Akkor is többször végigbámulnak,és húzkodják a szemöldöküket.Már azért is kaptam,hogy nem kéne zumbára járjak.A zumba heti kétszer van,fél 8-tól 9-ig.

Ti mit gondoltok?Miben jártok játszótérre/ide-oda?

2012. júl. 23. 14:04
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi gond nincs veled :) Még előtte állok az anyaságnak, de remélem nem fogom elhagyni magam, ha megszületik a babánk. Mondjuk én otthon simán hordok XL-es pólót (amúgy a méretem S, XS), és tréninggatyát, de ha kimegyek az utcára, akkor minimum balerina (ki nem állhatom a magassarkúkat, a gerincsérvemnek sem tesz túl jót), farmer, csinosabb felső. Sminkelni nem sminkelek, max szemkihúzás, de mivel derékig érő hajam van (amin szülés után sem szeretnék változtatni), azt ápolni kell. ÉN nem érezném jól magam, ha ápolatlanul mennék ki az utcára. Ne foglalkozz az ismerősöddel, te csinálod jól! :)
2012. júl. 23. 15:58
 22/36 anonim ***** válasza:
kulfoldon elek, amikor Magyaroroszagon vagyok, akkor szur nekem is szemet nehany lampos anyuka. (sajnos ket egyetemi baratnom is elienytelenedett, zsiros haj, maci naci stb. De mar nincs is ra igenyuk, hogy szepnek lassak oket).
2012. júl. 23. 17:47
 23/36 anonim ***** válasza:
Nyugodtan lehetsz csinos, attól, hogy szültél nem kell zsákot hordani. Az én fiam két éves. Igaz, én a játszótérre játszóruhát veszek fel, mert egy kiadós homokozás után tetőtől talpig homokos leszek, és sajnálom a ruhát, de arra figyelek, hogy színben és fazonban harmonizáljon a felső és az alsó, fésülködök előtte, parfümöt fújok. Ha korzózni megyünk a fiammal, akkor viszont kiteszek magamért, nehogy már szégyenben maradjak a csini fiam mellett topis anyukaként. A férjem kifejezetten szereti, ha ilyenkor, márpedig ez gyakran megesik,kicsinosítom magam, nagyon büszke rám.
2012. júl. 23. 21:24
 24/36 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de hol élsz? Mi ez valami sárfalva, hogy farmerre és edzőcipőre is felhúzzák a szemöldöküket? A szoknya felsővel se kirÍvó. Inkább költözz.Nálunk teljesen normális anyukák vannak.
2012. júl. 23. 21:37
 25/36 A kérdező kommentje:
Budapesten élek,a 2.kerület kertvárosi részén(Budaliget.)
2012. júl. 23. 22:12
 26/36 anonim ***** válasza:
Azt kötve hiszem, hogy ott kinéznek. Rengeteget járok arra és jó pár anyukát ismerek, a farmer, sportcipőt tényleg kinézhetik, de azért, mert slamposnak tartják.
2012. júl. 23. 22:16
 27/36 anonim ***** válasza:
Nem kell utcatábla, elég ismerős vagyok arra és rengeteg anyukát ismerek. Elég luxus a foglalkozásom, látom őket, beszélgetek velük, a slamposság elég messze áll tőlük.
2012. júl. 23. 22:30
 28/36 anonim ***** válasza:
Egyébként pedig nem azt cáfoltam, hogy ott laksz, hanem azt, hogy ott kinéznének azért, mert csinos vagy.
2012. júl. 23. 22:43
 29/36 anonim ***** válasza:
OFF: ez a nike cipő nekem kell!!!! :)))
2012. júl. 23. 23:17
 30/36 anonim ***** válasza:
51%
Kérdező, neked elég durva stílusod lehet.
2012. júl. 23. 23:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!