Anyuka lettem! Akkor már nem is öltözhetek szépen? Csinos anyuka=pasivadász?
3,5 éves a lányom,a húga pedig 5 hónapos.Vékony,magas alkatom van,hamar visszafogytam a szülés után.Szeretek csinosan öltözködni./Félreértés ne essék,nem kiskosztümben és tűsarkúban megyek játszótérre./De nem is az otthoni tréning ruhában.Elmentem a lányokkal vásárolni,hazafelé jövet beültünk egy cukiba."Rövid"(térdfelé érő)szoknyában voltam,balerina cipőben és egy rövid ujjú felsőben.Ki voltam festve.Jön egy ismerősanyuka.Végignéz,majd megszólal:"Milyen példát mutatok én a lányaimnak?"Nagyon ideges lettem.Mondtam neki,hogyha majd ő olyan példát mutat a gyerekeinek,mint én akkor legyen olyan nagy a szája.Azóta tiszta düh vagyok.Én nem értem,az ember nem öltözhet fel szépen?Úgy indul a reggelem,hogy szépen megcsinálom a hajam,és kifestem a szempillám.Egy normális tréningruhában vagyok otthon.Ha lemegyünk a játszóra/sétálni egy edzőcipő és farmer van rajtam.Akkor is igyekszek csinos lenni,de természetesen egyszerű.Semmi kiívó,de mégsem az otthoni viselet.Akkor is többször végigbámulnak,és húzkodják a szemöldöküket.Már azért is kaptam,hogy nem kéne zumbára járjak.A zumba heti kétszer van,fél 8-tól 9-ig.
Ti mit gondoltok?Miben jártok játszótérre/ide-oda?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!