Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem bírom megtartani, nem...

Nem bírom megtartani, nem vagyok rá képes se fizikailag se lelkileg se anyagilag de az abortuszt nem mondom el a férjemnek, vajon kiderülhet később, vagy emiatt megutál majd?

Figyelt kérdés

Tudom, ne itt kérjek tanácsot meg kicsit patetikus ez a megutál szó de már végső kétségbeesésemben nem tudok hova fordulni. Barátom kevés van, közülük 2 kiakadna ha megtudná hogy abortuszra készülök, 1.el meg annyira nem vagyunk szoros viszonyban. Családunk nincs (rokonok ilyesmi) egy fiú tesóm van vele nem beszélek ilyenekről.

Tehát a lényeg 3 gyerekünk van. 2-t terveztünk, de másodjára ikrek lettek. Örülök hogy végre kicsit nagyobbak, szörnyű időszak volt míg a nagyobb is kicsi volt az ikrek meg egyszerre vagy felváltva sírtak, szopiztak, éjszakáztak, illetve hisztiztek. Most a nagyobb 5 éves az ikrek 3, mennek oviba, én dolgozni. Terhes lettem újra nem tudom igazából hogy hogy. Gyógyszert szedek de iszonyú migrénem volt tőle, abbahagytam aztán gumival védekeztünk, de lehet lyukas volt vagy fogalmam sincs. Visszaszámolni se nagyon tudom mikor történhetett, ciklusom összevissza volt a gyógyszer után.(is).

A férjem biztosan azt mondaná tartsuk meg meg majd segít. De ezt mondta az ikreknél is és alig segít! Nem azért mert rossz ember hanem mert sokat dolgozik és felelősségteljes munkája van, emberek élete múlik rajta, nem éjszakázhat helyettem pl.

Alig várom hogy visszamenjek dolgozni.

Nem bírom az éjszakázást, a küzdést velük, sok a 3 is nemhogy 4. Főleg hogy hajlamos vagyok ikrekre mi van ha ikrek, bele se gondolok.

Nem tudok megfizetni fizetett segítséget.

Elegem van hogy állandóan fillérezünk, beosztunk, osztunk szorzunk. Unom.

Szörnyeteg vagyok biztos, de semmim se kíván egy újabb terhességet, szoptatást stb. De a férjemnek ha elmondom BIZTOS hogy meg akarná tartani nagyon örülne boldogan vállalná megszakad a szívem, nem tudom elmondani neki! Közben meg szeretem őt nagyon, rosszul vagyok hogy így átverni készülök. Bár tudnám valahogy messzebbről nézni a problémámat. Semmit se érzek a baba iránt, nem gondolok rá, nem tervezgetek (mint az eddigieknél) úgy gondolom ez is egy jel, hogy jobb ha nem vállalom.

2012. júl. 22. 15:39
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó, ha végigolvastad volna a témát, láthatnád, hogy Kérdező rég elmondta a férjének a terhességet...
2012. júl. 27. 01:31
 32/39 anonim ***** válasza:

szia!

hasonló cipőben járok most mint Te..hogy döntöttél végülis?

2012. aug. 2. 10:30
 33/39 anonim ***** válasza:
Mi lett veletek azóta?
2012. dec. 16. 22:09
 34/39 anonim ***** válasza:
Hogy döntöttetek?
2013. ápr. 6. 17:34
 35/39 anonim ***** válasza:
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy végződött a történeted?
2013. júl. 15. 15:33
 36/39 anonim ***** válasza:
Szia! végül hogy döntöttél?
2013. dec. 8. 09:26
 37/39 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező biztosan behavaztak a pelusok és a szennyesruhák:-)) mi lett veletek azóta??írj ha erre jársz..látod sokan érdeklődnek
2014. márc. 7. 13:12
 38/39 anonim ***** válasza:
Mi tortent?
2015. szept. 7. 08:01
 39/39 batta80 ***** válasza:
Kedves Kérdező! Mi újság veled?
2018. aug. 1. 09:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!