Mit szóltok a Selton és a Mira nevekhez?
Figyelt kérdés
Ikreket várok. A családnevünk Somogyi. Nem baj ha nem tetszik csak kérlek kulturáltan írd le.2012. júl. 20. 13:26
11/18 anonim válasza:
"Somogyi Selton jöjjön a táblához, ma te felesz." Neked így tetszik? Szerintem rémes! Nem akarlak bántani, de nagyon rosszul hangzik. Gondold bele magatokat élethelyzetekbe. Somogyi Selton Magyarország miniszterelnöke, de ne is menjünk ilyen messzire, képzeld el magad, ahogy a közért előtt szólongatod, hogy Selton ne dobáld a kavicsot. Selton!
Patrik?
13/18 anonim válasza:
Selton nem tetszik, nagyon idegen a hangzása egy magyar vezetéknévhez.
Mira szép.
14/18 anonim válasza:
Egyik se tetszik, bocs. Diana? Barna?
15/18 anonim válasza:
Selton? Az mi? Esetleg Anton, Milán, Kristóf, Gergő. A Mira jó.
16/18 anonim válasza:
A Mira szép név a Seltonról még soha nem hallottam de nem is tetszik ,bár nekem hasonlít a Sheldon névhez ez amerikában használatos.
17/18 anonim válasza:
Ne haragudj, de nem tetszik, én a szép magyar nevek híve vagyok, de ha neked tetszik, felejtsd el gyorsan amit írtam.
18/18 anonim válasza:
Mira -Miron , Mira - Dusan, Mira - Merse, Mira - Noel??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!