Mit szóltok az alábbi nevekhez?
Már van egy Barnabásom és egy Blankám (ikrek).
A vezetéknevünk: Benedek
Fiúnevek közül tetszik a Bulcsú, a Bence és a Balázs.
Lánynevek közül tetszik a Berta,a Bernadett, a Bíborka, a Boglárka és a Boróka.
Majdnem biztos, hogy kislány lesz. Nem a válaszok alapján döntjük el a nevét, de érdekelnek a vélemények.
Férjem nagy kedvence a Bulcsú, a Berta és Bíborka, nekem pedig az összes tetszik. Mit szóltok hozzájuk?
Miért erőltetitek ennyire a B-betűt? :D
Szerintem a Berta túl ódivatú. A Boglárka a legszebb ezek közül.A fiúnevek közül nekem a Bence személyes kedvencem.
Szóval,ha már lehet,akkor a Bencére és a Boglárkára "voksolok",nekem ezekről a nevekről mindig életrevaló,vidám kis lurkók jutnak eszembe,akárhányszor hallom őket!
Bertára egy szavazat.
Nekem tetszik, hogy BB :)
Boglárka.
nézd azt, h a Benedekhez is passzoljon hangzásilag. "Benedek Berta" sztem túl be-be..
(előző vok) fiúnak inkább Botond lenne jó.
Benedek Botond. ez így szép.
Nekem Bence lenne kedvencem, de Benedekkel rengeteg E lenne benne :) Így a vezetéknévvel inkább a Balázs tetszik.
A lánynevek közül a Bíborka, Boglárka és Boróka is jól hangzik a vezetéknévvel és ezek a nevek, ill. becenevei is tetszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!