Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha papíron még házas vagyok,...

Ha papíron még házas vagyok, terhesség alatt hogy veheti a párom a nevére a babát? Nyilatkozattal?

Figyelt kérdés

Férjem nem akar elválni, folyamatosan húzza a dolgot, nincs megegyezés a közös gyerek kérdésében sem.

Közben lett új párkapcsolatom, akitől babát várok.

Nyilatkozattal a nevére veheti amíg meg nem születik? Amúgy kb. senki nem tudja, hogy házas vagyok, minden a leánykori nevemen szerepel, személyi stb. mert semmit nem írattam át anno.

Negatív kritikákat nem kérek, csak a kérdésre válaszoljatok kérlek!

2012. júl. 18. 22:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Na én átmentem ezen:)

Még nem váltam el és már pocakos voltam,igy a baba a férjem nevét kapta.

Hiába váltunk el a szülés után,a biróságon a volt férjem lemondott a gyerekről,de pert kellett inditani az apaság védelméről...

Mire kijött ahatározat eltelt egy csomo idő,a határozattal kellett mennünk apasági nyilatkozatott tenni.

Jó kis tortúra na....

2012. júl. 19. 07:16
 12/12 anonim ***** válasza:
Ugyanebben a helyzetben voltam pár éve. Miután elváltunk a férjemtől, tett a párom egy apasági nyilatkozatot, de nem fogadták el, a volt férjem nevére került a fiam. Nálunk együttműködő volt az ex, mégis 2 és fél éves korára sikerült elintéznünk a névváltoztatást. A bíróság 4-szer utasította el a kérelmünket! Minden stimmelt, mégis folyton elutasítottak. Mikor először beadtuk a kérelmet, a fiam 2 hónapos volt. Több mint két évig húzódott az egész macera.
2012. júl. 19. 07:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!